Lila
Platin Üye
-
-
-
-
-
Ne yapardim ruj olmasa
resmen makyaj denildimi ilk aklima gelen eyeliner ve daha sonra ruj bu ikili yeter bana 
Peki neden ruj süreriz bir fikriniz var mı ?
Ruj bizlerle ne hissettiriyor biliyormusunuz ?
Simdi hep birlikte ögrenecegiz :cici:
Ruj sürenler özgüveni olur ve kendini cekici bulurlarmis.
Sadece ruj sürmek bizi bakımlı göstermeye yeterlidir kimi zaman.
cogu kızlarda görüyorum sadece ruj sürüyor cok hosuma gidiyor ama kendim yaptigimda okadarda begemedim..
Makara,fondöten, allık, eyeliner…sürmek bizi ayna karşısında daha fazla oyalıyor. Oysa ki acelemiz varsa kusursuz sürdüğümüz bir ruj bizi seksi ve bakımlı göstermek için idealdir.
Bu sayede sabahları erkenden kalkıp makyajla oyalanmaya gerek kalmayacaktır. Bakımlı görünmeyi kim istemez ki? Bakımlı kadın saygı duyulan kadındır. Kendinize saygı gösterin ve bakımsız kalmayın..:cici:
Not;
Güneşe karşı koruduğu da bir gerçek. Dudak çatlaklarını da soğuk kış günlerinde önlemeye yardımcı oluyor. İyi bir nemlendirici de içeriyorsa değmeyin keyfimize..
Peki neden ruj süreriz bir fikriniz var mı ?
Ruj bizlerle ne hissettiriyor biliyormusunuz ?
Simdi hep birlikte ögrenecegiz :cici:
Ruj sürenler özgüveni olur ve kendini cekici bulurlarmis.
Sadece ruj sürmek bizi bakımlı göstermeye yeterlidir kimi zaman.
cogu kızlarda görüyorum sadece ruj sürüyor cok hosuma gidiyor ama kendim yaptigimda okadarda begemedim..
Makara,fondöten, allık, eyeliner…sürmek bizi ayna karşısında daha fazla oyalıyor. Oysa ki acelemiz varsa kusursuz sürdüğümüz bir ruj bizi seksi ve bakımlı göstermek için idealdir.
Bu sayede sabahları erkenden kalkıp makyajla oyalanmaya gerek kalmayacaktır. Bakımlı görünmeyi kim istemez ki? Bakımlı kadın saygı duyulan kadındır. Kendinize saygı gösterin ve bakımsız kalmayın..:cici:
Not;
Güneşe karşı koruduğu da bir gerçek. Dudak çatlaklarını da soğuk kış günlerinde önlemeye yardımcı oluyor. İyi bir nemlendirici de içeriyorsa değmeyin keyfimize..