Ruhum Kirlendi

Konu sahibi son olarak 2387 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen, sen kızım...
Bir daha asla iflah olmayacaksın
Asla inanmayacaksın
Ve en kötüsü bir daha asla hayal kurmayacaksın.

Sen, sen kızım...
Bir daha asla dünkü kadar saf olmayacaksın
Asla inanmayacaksın
Ve en kötüsü bir daha asla inancına ortak kabul etmeyeceksin.

Sen, sen kızım...
Yıllar geçip bugünü unutmaya başlayacaksın
Asla kabullenmeyeceksin
Ve en kötüsü bir daha asla kirlenmiş bir ruha sahip olduğunun farkına varmayacaksın

Ruhum kirlendi, Bolahenk...
Bu defa hiç öpmeyim ben seni.

Sen, sen kızım...
Bir daha asla iflah olmayacaksın
Asla inanmayacaksın
Ve en kötüsü bir daha asla hayal kurmayacaksın.

Sen, sen kızım...
Bir daha asla dünkü kadar saf olmayacaksın
Asla inanmayacaksın
Ve en kötüsü bir daha asla inancına ortak kabul etmeyeceksin.

Sen, sen kızım...
Yıllar geçip bugünü unutmaya başlayacaksın
Asla kabullenmeyeceksin
Ve en kötüsü bir daha asla kirlenmiş bir ruha sahip olduğunun farkına varmayacaksın

Ruhum kirlendi, Bolahenk...
Bu defa hiç öpmeyim ben seni.

Hiracığım, her şey yolunda mı? Birkaç gündür forumdan uzaktayım ve bilmediğim bir şeyler mi oldu? Dilerim yanılıyorumdur...

İnandığın ve hayallerine başkasını katacak kadar ona değer verdiğin için ya da saf bir kalbe sahip olduğun için ruhunu kirlenmiş hissetme Hira. Umutsuz olma, umut hep var bu hayatta. Ben seni öpüyorum hem de koskocaman :*

Hiracığım, her şey yolunda mı? Birkaç gündür forumdan uzaktayım ve bilmediğim bir şeyler mi oldu? Dilerim yanılıyorumdur...
Sevgili Lefty, hiç endişelenme. Allah’a şükür sağlıklıyım. Ailem de öyle. Sadece kırgınım, çokça da öfkeli. Başkalarına kırgın, kendime öfkeli. Gerek olursa ne olduğunu da anlatırım elbet ama şimdilik anlatılacak bir şey yok. Endişen için minnettarım :) Bu da geçer nasılsa...

Lefty evet cok sey oldu mesala Hira artık benım tarafımda :)

Free_EyeS, lütfen yanlış yönlendirme. Ben düşünme aşamasındayım :D Boyoz ortalığı karıştırdı biraz :)

İnandığın ve hayallerine başkasını katacak kadar ona değer verdiğin için ya da saf bir kalbe sahip olduğun için ruhunu kirlenmiş hissetme Hira. Umutsuz olma, umut hep var bu hayatta. Ben seni öpüyorum hem de koskocaman :*

Yazgı... Teşekkür ederim. Gönlüm huzur bulsun diye dua ediyorum. Allah huzur versin, ben umudu yeniden yeşillendirmeyi bilirim inşallah. Öpücüğün ve umuttan vazgeçmediğin için ayrıca teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri