Ruhsuz

Konu sahibi son olarak 3954 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne desem, ne desem..:dusun::dusun:

Sohbetini pek seviyorum bu adamın, ilk geldiği an kullanıcı ismiyle dikkatimi çekmişti. Çok akıllı, araştırmacı, meraklı, müthiş bir gözlem yeteneği olan, sezgileri kuvvetli, iradeli, şair ruhlu, pek de duygusal biri..:cici: Biraz da inatçı, bu kısmı sinir edebiliyor..: ))

Şimdilik bu kadar, çok bölündüm, sonra devam ederim.: ))

Biraz artist denen bir yapısı var =) İlk günki kavgamız hala aklımda. Fakat daha sonraları şakacı , samimi , hoş sohbetli yanınıda gördüm ( bu kısa sürdü) . Hakkımda çok fikir sahibi değil , kendimi kastığımı düşünüyor nedense. Öyle olmadığımı zaman içinde görecek:) İnat konusunda benimle yarışır ama beni geçemez :p

Neyse kısa keseyim , severim ruhsuzları:) Her şey gönlünce olsun bakalım

Merhaba. :p
Onu kelimeler ile sınırlandırmak istemiyorum aslında. Yeri ayrıdır ve çok başkadır bende.
5 senedir hayatımda olan ve bu sanal alemin bana kazandırdığı en önemli insanlardan biridir o. : )
Başım sıkıştığında, canım sıkıldığında veya akıl almak istediğimde yardım istediğim ender insanlardandır.
Dinler, anlar, fikrini dürüstçe söyler. Yalan dolanı pek sevmez.
Hani çoğu insan için neyse odur denilir ya; işte bu tabire en çok yakışan kişilerden biride Ruhsuz'dur, harbiden neyse odur bu adam.
Hatada yapsa, yanlışı da olsa evet ben bunu yaptım diyebilecek kadar açık yüreklidir.
Delikanlıdır. E nede olsa Ankaralı o. :p
Kolay kolay sinirlenmeyen, sakin, olgun ve kendini bilen bir beydir.
Yakışıklıdır ve karizmatiktir. :rolleyes:
İnsanları iyi tanır ve iyi analiz eder.
Herkes ile iletişimi olan ama herkese kolay kolay içini açmayan, o güzel yüreğini anlatmayan biridir.
(Kolay kolay herkesi sevmez ve değer vermez kısacası sizi seviyor ve değer veriyorsa şanslısınız demektir.)
E ne diyorduk seviyoruz işte.

Not: İyi ki hayatımdasın müdür. :srl:

Ruhsuz ruhsuz ruhsuz!!!!!! .p
Dışı güzel içi pis insan. .p
Ben seni anlatmasına anlatırım da forum bunları kaldırmaz. Banlanmak istemiyorum. .p
Mutlu ol çok çok.
Hadi gene iyisin. :p

Patavatsız fakat bunu açıksözlülük zannediyor.
Mesafeli görünüyor,öyle olmadığını düşünüyorum.
Samimi bulmuyorum bu yüzden uzun soluklu sohbet edebileceğim birisi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri