Ruh Öküzü

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Ruh ikizinin öküz versiyonu. Kızların odun sevgilileri için kullandığı sıfat.

(: enterensan.

birşey daha öğrendik.
Bunun ruhsuzlarını biliyordum su katılmamış öküzdü onlar.

Bazı öküzlerde bizi sever :) Ruh ikizinden çok ruh öküzüne denk gelirim ben.Özellikle seçer bulurum , bu konuda elime kimsecikler su dökemez =)

Bana da hep öküzü denk geliyo ikizine rast gelemedim bi. :T:

İlk defa duyduğum bir cümle.

İkizi öküzüne dönmüşse, bizim kızlar sadece öküz sever olmuş desenize.
O zaman "adam" gibi birini istiyorum demeyin.
Öküzler adam değildir.:T:

Benim erkek arkadaşıma kullandığım hitap.
Öyle ki artık bilmeyen kalmadı sayemde.

Doğum günü ile bunu daha da atlamis bulunduk sanırım ikimizin de ruhunda bi odunluk var.

Bknz:

04NldZ.jpg

Hemcinslerimle kurduğum her yakın arkadaşlığın buraya gitmesi çok canımı sıkıyor, çarçabuk mesafe koyup bir iki selam almayınca da burnu havada oluyorsun.. e arkadaş sende yemekhanenin bir ucundan bu ucuna bağırmayıversen.. Elini kitaplarının ve cep telefonun yanında tutsan keşke dimi ...

Şimdi olaya düz mantıkla bakarsak: Ruh ikizi yani her yönleriyle biribiriyle uyumlu karakterler.A ve B kişisi ruh ikiziyse, A=B diyebiliriz.
Sadete gelmek gerekirse: İlgili başlık ruh ikizinden türemiş olduğundan söz konusu eşitlik onda da geçerlidir.Yani A=B 'den yola çıkarsak bu lafı kullanmış olan hanım kızımız bir nevi kendisinin de öküz/odun karakterli olduğunu kabul etmiş demektir. Düz mantıkta tabi...

Velev ki kullanılış şeklinin yukarıda yapılan tanımlama ile alakası yoktur.Değil eşitlik denklik dahi söz konusu değildir. Esas kullanılan manası A= değildir B

Düştü çenem yine. :T:

Geri