Ruh hastası.

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Emir in üstüne tanımam. Ben bu yaşıma kadar böyle bir ruh hastası görmedim arkadaş. dkjshfsd

Her ruh hastası psikopat değildir.
IQ değerleri genellikle ya normalin altında ya da normalin üstündedir.
Normal IQ değerlerine sahip kişilerin psikotik bozukluklara (ağır akıl hastalıkları) yakalanma olasılığı düşüktür.(Nevrozlara yakalanırlar genelde)
Üstün zekalı ruh hastaları planlı hareket ettiğinden iyi tanımadıkça hasta olduklarını anlamak güçtür.Genellikle hasta olduklarını kabul etmez, son derece akıllı kişiler olduklarını ileri sürerler.

İtina ile hayatıma çöreklenen, nereden nasıl geldiklerine bir türlü anlam veremediğim ve genelde hayatımı mahvetmeye yemin etmiş tiplerden oluşan canlı türü.

Ben.
Ruhum hasta benim. Ama böylede giderim var.

Ağır vesvese altında olan kimselerdir .. Akli melaikeleri normal çalışmaz ..

Bi Allah tarafindan olan var birde kendi istegiyle hastalıklı davrananlar böylelerinden insana her türlü zarar gelir.

allahhh hepimizi öylelerinden korusun. (amin) adamı çürütürler , içine tükürdüklerimin

Neden bu cins insanlar var toplumun aşırı baskıcı olmasından böyle insanlar ortaya çıkıyor.
Ve bu çeşit insanlar genelde geçmişte trajedik sosyal olaylar yaşadıkları için varlar.
Önlem alınmadan dışlandıkları için varlar.

İyi bir gözlemci ve analizciyseniz forumda örneklerine sık rastlayabilirsiniz .p

Geri