Ruh haliniz direkt yüzünüze yansır mı ?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
İşim gün boyu insanlarla yakın iletisim ve hızmet oldugundan , hayır .
Her zaman minnos minnoş gezerim ortalikta :p

bu konuyu gorunce isyerinden birisi aklimda geldi. bizim orda radyo non-stop calinir ve The Weeknd - In your eyes diye bi sarki var. bu sarkiyi duyunca sen aklima geliyosun demisti. sarki sozlerini arattim ve ne demek istedigini daha iyi anladim. yuzume yansimasa da gozlerden anlasiliyor ve belli oluyo cogu sey. normalde herkes herkeste boyle seyleri goremez, gorse de anlamaz yani. utandirdi yane. ama demek ki auramiz, enerjilerimiz acik birbirimize karsi ki anlamis. veya kendisi de ayni donemlerden gecmis ki anlamis. aaah bi dinleyim sarkiyi

Bütün çevre enerjimi hisseder bırak yüz ifademi.

Ben küstüğüm zaman gözlerimin içi gülmüyor. Gözlerimin parlaklığı gidiyor. Direk yüzüme yansıyor kalp hallerim

Yani cogunlukla

tam sevişeceksin
bi gülme geliyor nasıl öpüşeceksin
o iyi olmaz da
sinirlenince iyi olur

Maalesef evet... Reelde üzgün, sinirli, sevincli olduğumda hemen belli ederim... Mutsuz olduğumda oturup ağlamam tabi de yüzüm asık olur... Sinirli olunca da kendi kendime sessizce söverim... Sanalda da genelde kısa kısa cevaplar veririm o kişiye triplendiysem veya sinirlendiysem... Bir günaydın yazmak vardır bir de günaydıiiiinnn yazmak...

Sadece sevdiklerimin sağlık sorunlarının yarattığı telaşı bastıramıyorum. Yüzüme yansıyor. Haricinde bireysel yaşadığım hiçbir sorunu yüzüme yansıtmam. Kendi içimde bir şekilde üstesinden gelirim.

Geri