Ruh çağırma

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 184 gün önce görüldü
Genelde arkadaşlar arasında konuşulan eylemdir.
Filmlerde genelde çağırırlar ve o ruh gelir. Ama gerçek hayatta lütfen bu tarz saçmalıkları denemeyiniz.
Bakınız: Ey ruh orada isen kapıyı üç kez tıkla. :p​

Halk arasında yanlış isimlendirilen asıl ismi " Cin Çağırma " olan tehlikeli eylemdir ..

ergen tayfaları toplanır kanka canım cok skıldı napalımderler sonra haid cin cagırak da eglenek hesabı *ahahah

küçükkene çağırdıydık geldiydi :p

Herkesin 7. 8. Sinif caglarinda mutlaka denedigi bir seydir bence :D

3-5 arkadaş toplanıp, bir kızın ruhunu çağırmıştık, ama yarım kalmıştı, bi kaç gün sonra arkadaşlardan birisi kıza sormuş, 'şu gün hayatında bi gariplik var mıydı' aldığı cevap 'sanki uykum geliyo gibiydi sabahtan akşama kadar' soran arkadaş gelip bize anlatmıştı, yarım kalmasaydı ölürdü vs. yorumları yapanlar da olmuştu, ev sahibi arkadaş 'ruh 2 gün evde kaldı' demişti, o dönemler korkunç ve eğlenceliydi, şimdi ise gereksiz ve boş

cok ugra$mamasi gerekilern konu,
sonra nasi def edecez diye bakilir :T:
ELLAH korusun gidiyom ben gorgtum gece gece :(

Ilyada vardi.
Amelie vardi.
Eyyyyy ruhhhhhh.
Geri getirebilir misin onlari???
Buhar cikio fuüysü

bilim, evrim, materyalizm sevdalısı olduğumuz için hayatımızın hiçbir evresinde asla girmedik böyle atraksiyonlara.

Hiç uğraşmadım ama geliyorsa eğer gitsin diye uğraşırım kesin

Eyyyy kutsalimsi ruh.
Ay tam benlik bi konu.

Bedenden çıkan ruh bir daha geri gelmez. Zamansız ve sonsuz ortamda Ahiret gününü bekler. Ruh çağrılabiliyor olsaydı Mısır Firavunları tekrar tekrar hayata döndürülürdü. Tekrar hatata dönen bir kişi oldumu cimdiye kadar?

Geleceginden degil.
Ama o "kick" iste.

Geri