Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"On ulusun, on yiğit adamının gücü tek bir kimsede toplansa yine bir Türk'e bedel olmaz. Türklerin en çok konuştuğu şey savaştır, zaferdir. Eğlenceleri ise attır, silahtır."
Nizamülmülk’ün Sultan Melikşah’a öğüdü;
” Bak Sultanım Türk’e dikkat edesin. Devlet yapıcı ve yıkıcı özelliği vardır. Kurduğu devletin kendisine hizmet etmediğini anlarsa, yıkmakta ve yenisini kurmakta tereddüt etmeyecektir.”
Bu gün bizim oylarımızla başımıza geçirdiğimiz Türk Düşmanlarının ermenilerle dost olmasını o zaman gördüğün için mi gözün açıktı Uçmağa varırken Mübariz? Değer miydi Mübariz, bizim gibi gafiller için değer miydi o tatlı canından geçip Şehid olarak Uçmağa gitmeye?
Ama değdi Mübarizim, Kür-Şad Ata'nın yolundan gittin, bizlere örnek oldun! And Olsun ki öcün alınacak, kahpe ermeni kendi pis kanları içinde boğulacak, yakındır Mübariz, rahat uyu. Kür-Şad ve Kırk yiğidi yoldaşın Olsun!
Üç sene önce Bu gün, 18 Haziranı 19 Hazirana bağlayan gece Şehid düştü ve Uçmağa yürüdü Mübariz. Ruhu Şad, Mekanı Uçmağ, Yoldaşı Kür-Şad olsun!
"Ben, dışardan gelmiş hiç bir fikri kabul etmeğe tenezzül etmiyecek kadar milli gurur ve şuura sahip olduğumu, içtimai mezhebimin Türkçülük olduğunu vaktiyle yazarak ilan ettim. Daha ne yapabilirim? Saçım Hitlerinkine benziyormuş diye beni Hitlerci sanacak kadar budalalık gösteren binlerce, belki onbinlerce zavallıya ayrı ayrı mektup yazamam ya…"
Pınar başına geldi
Bir elinde güğümü;
Çattı yay kaşlarını
Görünce güldüğümü,
Bağlamıştı gönlümü
Saçlarını düğümü.
Bilmiyordum bu örgü
Acaba bir büğümü?
Sordum: nerdedir yerin?
Nedir senin değerin?
Yedi kral vurulmuş,
Ne bu ceylan gözlerin?