RTE'nin iftarına katılmayan Fevzi Gümüş'ün hangi nedeni, ünlülere de örnek olmalıydı?

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü

RTE'nin iftarına katılmayan Fevzi Gümüş'ün hangi nedeni, ünlülere de örnek olmalıydı

• Daveti yapan Erdoğan, Alevilerin haklarını çalan, cemevine hakaret eden, katillerin affına, Sivas ka

Kullanılan: 0 0.0%
  • Gezi direnişi eylemlerinde öldürülen bütün Alevi gençlerinin ölüm kararını veren ve ‘polise kararı b

• Daveti yapan Erdoğan, Aleviler başta olmak üzere kendilerine benzemeyen herkesi fişleyen, Alevilere

• IŞİD terör örgütüne halen ‘terör örgütü’ demek bir yana destek veren, 'İŞİD inanıyorsa rehineleri se

• Gazze'de, Suriye'de, Irak'ta çocuklar ölürken, lüks lokantalarda iftar sofralarında, sahte gülücükle

• Bence;

• Kullanılan toplam oy
    5
Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği iftar davetine birçok ünlü katıldı. Davete Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Gümüş bir basın toplantısıyla cevap verdi. Gümüş konuşmasında iftara katılmama nedenlerini saydı. Sizce Gümüş'ün saydığı, iftara katılmama nedenlerinin hangilerini davete gelen ünlülerin de dikkate alması gerekirdi?

Kaynak: Hürriyet.

Hiç birini dikkate almalarına gerek yok zaten de almadılar.

"Davete katılmayacağız çünkü; Gazze'de, Suriye'de, Irak'ta çocuklar ölürken, lüks lokantalarda iftar sofralarında, sahte gülücüklerin atılacağı ve yalan demeçlerin verileceği 'haram sofrasında' oturmak Alevilere yakışmaz"

çokda güzel söylemiş, anlama yetisi olana ve MÜSLÜMANIM diye geçinenlere

Hacı abi sen bu anket olayını aştın. Valla aştın bak.

Evet, her anketten sonra sanki anket seçeneklerini ben doldurmuşum gibi, bana laf söylenmesinden sıkılmıştım.
Forumlar tarihinde bir ilktir, kaynak gösterilerek anket açılması.

Şimdi rahatlıkla sallayabilincek bir kaynağınız var hayırlı olsun :zuha:

Evet, her anketten sonra sanki anket seçeneklerini ben doldurmuşum gibi, bana laf söylenmesinden sıkılmıştım.
Forumlar tarihinde bir ilktir, kaynak gösterilerek anket açılması.

Şimdi rahatlıkla sallayabilincek bir kaynağınız var hayırlı olsun :zuha:

Hacı anket dediğin böyle bir şeyleri analiz etmek için iki seçenekli bilemedin üç seçenekli şeyler olur. Mesela eviniz varmı, "var,yok,alacam" gibi. Ben kaynağına bakmadım kusura bakma direk sana salladım da, genel itibari ile benim sıkıntım böyle anket olmıyacağından yana.

Bence önemsenecek bir durum değil. :) İsteyen katılır isteyen katılmaz. Birazda nezaket ile alakalı bir durumdur bu. Ne kadar farklı düşünsen de insanlara tahammül edebilmek ile alakalıdır.

Geri