rte anamın üstünde yakalansa o.....luk anamdadır

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Ben mi annemi çok kutsallastırıyorum yoksa diğer insancıklar annelerine gereken değerimi vermiyor.Bir insan annesine nasıl ( döner sermayenin çarklıları arasında ezilme suretiyle heba olmuş kadın ) yakıştırması yapabilir.Benim anneme biri imasını yapsa gırtlagından ses tellerını soker alırım.

Bir yerde okumustum.
Bir anneyi kerhaneden çıkarıp kabe'ye kadar sırtında götursen hakki asla ödenmez. Ama malesef ki devlet buyuklerini sevmesemde bu secim olaylarinda sirf kendi icinde ki pisligi tatmin etmek icin atasını ailesini,ozellikle kendini doguran kadini cinsel bir obje gibi gostermesi ahlak dışı. RTE'yi yukseltmiyor onu da assagiliyor kullandığı cumle ile.
Soyunuz tukensin.
Şu mubarek gunde duamda kabul olsun:/

Üstte olmak önemli :D töbee yazık nereye gidiyor bu ülke

Videoya yorum yapmak istemiyorum tam bir cahil cühela .
Benim merak ettiğim şahsın 'anası' izlemişmidir acaba ? :T:

Birde bu beyni oturma organında olan malum partinin mahlukatları bizleri Atatürk'ü putlaştırmakla suçlarlar.

Lan sizin bu yaptığınız ne, insanın namusundan değerli başka neyi var ki böyle ilahlaştırıyorsunuz adamı ?

Burdan ak parti seçmenlerine
hakaret ediyorsun ya
Daha fazla çalışıp
Evetle sonuçlandıracağız inşallah
Sen ve senin gibi
Seçmenleri aşağılayan
haddini bilmezlere de
16 Nisanda gereken cevabı vereceğiz
Hele bekle sen
Senin gibilerim kimyasını bozacağız
Hazır ol

Beyni oturma organında olan nasılda belli ediyor kendini ..

Sıvayıp tüy dikme modu... derdini anlatamayan milyonlarca tipin komik bir örneği

Keşke bu zihniyette olanların babaları analarının üstündeyken çift kat kondom kullansalarmış.

Geri