Rousseau'nin "Insan hür dogar,yine de her an zincire baglidir" söylemin, sütyene adaptasyonu.

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Kültürel gelisimin dünyayi daha human degil,aksine daha insan fitratina aykiri bir yere getirdigini savunan Rousseau, Minos Medeniyeti kadinlarini,bir an düsünmüs müdür diye aklimdan gecirdim.
Ilk sütyenin kaynaklari mö 2500 seneye dayaniyor.
Anlamistir, kadinlarin onlara has bu zincirlerin, özgürlüklerine aykiri oldugunu.Yani öyle umuyorum insallah.
Yorucu bir is gününden sonra, eve gelip bu zincirlerden kurtulup,hangi cilgin bana zincir vuracakmis sasarimcasina, üzerinden atiyor hemcinslerim bu tohmeti.
Dayanin ey dünya kadinlari...
Özgürlük yakindir...aklimizda Rouessau, kalbimizde fitratimiz.

şey mi? sonra bir el gelecek ve bizi bütün tutsakliklarimizdan kurtaracak.

Hey bu harika haber, yani sizin adiniza sevindim.

Haber degil bu annem.
Üstelik avatarina bayilmak üzreyim Xasthur

Haber degil bu annem.
Üstelik avatarina bayilmak üzreyim Xasthur
Hayir haber degil yani bir gun kurtulacaginiz konusunda bugun sahsen duydugum ve sizin adiniza sevindim bi haber kakks
Tesekkur ederim, ilaclarimi almadigim zamani temsil ediyor pp asfkj

Hayir haber degil yani bir gun kurtulacaginiz konusunda bugun sahsen duydugum ve sizin adiniza sevindim bi haber kakks
Tesekkur ederim, ilaclarimi almadigim zamani temsil ediyor pp asfkj
Savolllll.
Sailor moon mu o ? .ddddd

bir mephobia 'nın bebek bezine adaptasyonu diye okudum .s

Bir ara özgür dolaşanlar vardı. (Giyim altı yani) Modası geçti mi?

70 senedir forumda yaziyorum.
Felsefeyi sevdirmeye calisiyorum..irdelemelerle,örneklendirmelerle,bilemedim günlük hayata yansitilmis metaforlarla..
Edri avuc ici kadar mutluluk versin yeter der,Gökhan bana anime anlatir,biri bebek bezi der..
Yiprattiniz beni bebeklerim.Nereye aglayayim?

70 senedir forumda yaziyorum.
Felsefeyi sevdirmeye calisiyorum..irdelemelerle,örneklendirmelerle,bilemedim günlük hayata yansitilmis metaforlarla..
Edri avuc ici kadar mutluluk versin yeter der,Gökhan bana anime anlatir,biri bebek bezi der..
Yiprattiniz beni bebeklerim.Nereye aglayayim?
Ben sana istedigini degil, ihtiyacin olani veriyorum annem. Hem sailor moon konusunu acan sendin. Ben gayet de actigin konu uzerinden gidiyordum. Grup vitamininde dedigi gibi "ismail felsefe yaphma" asfkj

Ben sana istedigini degil, ihtiyacin olani veriyorum annem. Hem sailor moon konusunu acan sendin. Ben gayet de actigin konu uzerinden gidiyordum. Grup vitamininde dedigi gibi "ismail felsefe yaphma" asfkj

Haline bak dertli cal,kemanci basimin taci.
N'apalim?
Sailor Moon un saclari asiri uzun..o da özgürlügü kisitlar mesela baabinda bir yorum beklerdim dovrusu.

Haline bak dertli cal,kemanci basimin taci.
N'apalim?
Sailor Moon un saclari asiri uzun..o da özgürlügü kisitlar mesela baabinda bir yorum beklerdim dovrusu.
Bak yine anime kizindan bahsedion kajdjdjd anime anlatmayacagim. Beni tuzagina dusuremicen lanet olasi ajsbdb

Ben şey diye yorumladım. Bazı düşünceleri de sütyen gibi zaptetmek gerekir…

Geri