Rotterdam Pazari

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
QZ76ny.jpg
[/url][/IMG]
W1QNPm.jpg
[/url][/IMG]
a2GVQ2.jpg
[/url][/IMG]
65XoWl.jpg
[/url][/IMG]
L1nB50.jpg
[/url][/IMG]
289DVd.jpg
[/url][/IMG]
m1kQ9Z.jpg
[/url][/IMG]
65XojE.jpg
[/url][/IMG]
W1QNdP.jpg
[/url][/IMG]
dkG1mr.jpg
[/url][/IMG]

bu adamlar hijyeni bizden az mı biliyo. Açıkta peynir sattırmam yumurtanın kaşelisi olacak diye topu dikti last prophet. Sanki yediğin içtiğin gdo değil

peynirler çok hoşuma gitti hepsi paketli sağlıklı

yakinda sizlere meshur coffieshop ,su kanallari ,liman ilginc yuzunu gosterecem .p

niye yaw gayet sirinler tadi cok guzel : )

Ya ben ithal peynir yiyemiyorum damak tadima hiç uygun değil. Yurt dışında bi restorantta ithal peynir tabağı gelmişti şarap yanına. Yemediim ...Eski kaşar tadına benziyor muhtelemen

Ya ben ithal peynir yiyemiyorum damak tadima hiç uygun değil. Yurt dışında bi restorantta ithal peynir tabağı gelmişti şarap yanına. Eski kaşar tadına benziyor muhtelemen

dogru burdada var old amsterdam tadi cok berbat agir ama cevizli kimyonlu peynirleri tavsiye ederim

offff peynirin güzelliğine bak

Oy verdigim gun ugradim oraya. 1 tabak hamsiye 30 euro verip ciktim. Park parasini hic saymiyorum bile oha yani insanin Rotterdamda yasamasi icin zengin olmasi lazim ben hic sevmedim. Pazara gelince cok multi kulturel iyi dusunulmus bi yer yapilmis. Insanlar kitliktan cikmis gibi ust uste oturacak yer bulamiyor .p foto cekmistim ben de ayni yerde .)

Onu bilmem de euro truck da amsterdam ve rotterdam cok kalabalik. Tirlardan gecilmiyo

Rotterdamda harcarlar seni :D fabrika tavuğu gibi dolanırsan kazık atarlar bir dahada gelme lütfen : )))) buraları bilmeden gelirsen çok para harcarsın 1 kg Hamsi 14 Euro kızartılmış lekeleme güzelim Rotterdamı .d

Rotterdamda harcarlar seni :D fabrika tavuğu gibi dolanırsan kazık atarlar bir dahada gelme lütfen : )))) buraları bilmeden gelirsen çok para harcarsın 1 kg Hamsi 14 Euro kızartılmış lekeleme güzelim Rotterdamı .d

.))) Venloda her sey ucuz. Koyum diye soylemiyorum dogasi, insani karadenizi aratmiyor. Ayrica burda park bedava. Tam 28 euro park parasi odedim o gun :D

Haklısın çok pahalı o konuda senin orda iş yokmu bahçede çok çalıştım taşınırım Oraya bizide görürsün artık :C

sondan ikinci fotoğraftaki amca ne yapıyo? pankek mi o xd

bide nottherdam ın kamburu vardı o geldi aklıma neyse...

güzel resimler gitmek isterim açıkcası oralara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri