Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mına koyim bu adamlar hijyeni boku bizden az mı biliyo. Açıkta peynir sattırmam yumurtanın kaşelisi olacak diye topu dikti last prophet. Sanki yediğin içtiğin gdo değil
O peynirler ne kadar kötü görünüyor![]()
niye yaw gayet sirinler tadi cok guzel : )
Ya ben ithal peynir yiyemiyorum damak tadima hiç uygun değil. Yurt dışında bi restorantta ithal peynir tabağı gelmişti şarap yanına. Eski kaşar tadına benziyor muhtelemen
Rotterdamda harcarlar senifabrika tavuğu gibi dolanırsan kazık atarlar bir dahada gelme lütfen : )))) buraları bilmeden gelirsen çok para harcarsın 1 kg Hamsi 14 Euro kızartılmış lekeleme güzelim Rotterdamı .d
Haklısın çok pahalı o konuda senin orda iş yokmu bahçede çok çalıştım taşınırım Oraya bizide görürsün artık :C[/QUOT
Ordan bakinca tempo team gibi mi duruyorum ahah
Haklısın çok pahalı o konuda senin orda iş yokmu bahçede çok çalıştım taşınırım Oraya bizide görürsün artık :C[/QUOT
Ordan bakinca tempo team gibi mi duruyorum ahah
Peahh bende kimden yardım istiyorum oraya gizlice gelir yerleşirim Almanya'ya yakın birde ticarete açık yer..