Rotary kulübü

• Kullanıcı Mihri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Masonik yapılanma olduğunu söylerler. Sanırım dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan Yahudilerin zengin olması savından yola çıkarak söyleniyor olabilir. Atıyorum Samsun'un 56'lar caddesinde ya da Diyarbakır'ın Ofis caddesinde bunun şubesini açarak nasıl bir masonik faaliyet yürütebilirler ya da çok gizli derin işler çevirebilirler onu bilemiyorum.

Rotary kulüplerinin olayı kısaca ben zenginim ama gerek ihtiyaç sahiplerine ulaşma, gerekse toplum yararına çalışmalara katılma noktasında tek başımayım üzerine.

Biz bildigimize gore gizli degilmis dayi.
Asil mesele hostel filminde bulunan elit avcilar kulubu.

Bunlardan bağımsız gizli bir şey yapmak istersen tercih edilen ilk yerler her zaman yoksul kesimin mahalleleri olur asıl olaylar oralarda döner zaten

paran yoksa giremezsin öyle bi kulüp
haftalık toplantılar adı altında tanışma kulübü
meeting point : lara balık evi <3

Biz bir çeşit derneğiz diyorlar ama bildiğimiz anlamda bir dernek değiller bence. Bölgeleri var, her bölgede guvernor adlı lider ve hepsi ABD'deki lider guvernor'a bağlı. Kendilerine rotaryen diyorlar. Sivil toplum kuruluşuyuz, iş dünyasından hayırsever kişiler olarak toplanıp yardımlar yapıyoruz falan filan diyollaa. Yardım yapmak için rotaryen mi olman gerekiyor kardiş. Git yardımını kendin yada şirketin adına yap. Neden bu organizasyondasın ? Dünyadaki yüzlerce ülkeye yayılmış bir yapı bu. Gizli değiller evet, şeffaf bir yapı. Resmi anlamda mason localarıyla bir bağlantımız yok diyorlar. Evet resmi olarak kağıt üzerinde bağlantılı olmadığınızı kabul edebiliriz. Ama hakikat nedir? Orası tartışmalı.

Davet usulü katılabiliyorsun ve genç rotaractlar ayrı bir gruptur. Uygun gördükleri projelere ciddi anlamda destekler sağlayabiliyorlar.

Geri