Rose Red Konağı

Konu sahibi son olarak 3158 gün önce görüldü
Perii

1u7rzljdl7.jpg

İzlenme: 10179
Tür: Korku, Gizem, Gerilim
Yılı: 2002
Oyuncular: Nancy Travis, Matt Keeslar, Kimberly J. Brown, David Dukes, Judith Ivey

Rose red konağı gerçekten perili midir? Psikoloji profesörü Dr. Joyce Reardon (Nancy Travis) konaktaki lanetli güçleri uyandırmak için bütün gerçekleri bulmak için, konağın uyuyan doğaüstü güçlerini uyandırmasını amaçlayan bir psişik gezi düzenler paranormal özellikli 6 kişiyi konağa çağırır. Konakta daha önce yaşayanların ve ölenlerin sırları böylece ortaya çıkacaktır. Rose Red Konağı'nı sıradan bir konak sanmayın.Girerken sakın unutmayın: Rose Red sadece bir mekan değil. Orası yaşayan bir yokoluş sarayı...

Filmi izlemeden önce karnınızı doyurun, lavabo ihtiyacınızı karşılayın, suyunuzu yanınıza alın, 4 saatten uzun bi film çünkü, iyi seyirler...

Smyrna bölerek izleriz filmi 4 saat benimle kimse izlemez film :p

ben 3 defa izledim yoksa izlerdim :p izle bunu izle cok güzel filim :p

Kesin izleyecez filmi :D Tek tek sorayım filimcilere şimdi ben :D Ama bölecegiz filmi 2 gune bitiriri,z :D Sen bana hep film tavsiyesi verebilrisn :D

Perii tamam ben cok izliyorum söylerim sana :D

Pro banada dedi perii bana neden sormuyor ki surat asti cocuk :/

Yok valla 4 saatlik gerilim mi olurmuş kafayı yerim herhalde 4 saat sonunda katliam yaparım :D

Perii film bittinğinde yanımda olsan olur, o dediğin filmde öğrendiklerim üzerinde uygulardım :p

yakınıma gelirse olur yoksa bu film yarı yarı da olsa izlenmez :D

Mola vererekten izleyelim :p
tamam izliyoruz :D
Perii film bittinğinde yanımda olsan olur, o dediğin filmde öğrendiklerim üzerinde uygulardım :p

yakınıma gelirse olur yoksa bu film yarı yarı da olsa izlenmez :D
Manga sus yarın izliyoruz 8 den sonra başlayacaz ama :D

yarın yarın -_-

tamam dışarda yerim :D:D

afiyet oslun sana :D

Elif sende izlemek ister misisn filmi :p

Geri