Rose. / His

• Kullanıcı Lena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakter abidesi, sohbetinin yanısıra sevecen ve çok konuşkan (!) yapısıyla çevresince sevilen bir insan. Tanıdığım için büyük memnuniyet duyduğum insanlar arasındadır. Herşey gönlünce olsun.

böyle pamuklara sarıp saklanmalı öyle naif öyle güzel<3
çok seviyorum.

Rose ve Hıs'ın aynı kısı oldugunu yenı öğrendım. Rose'yken bır kac mesajını hatırlıyorum. O nıck daha asına gelıyor.

Sohbete bekliyoz laf atıyoz dövüyoz dövülüyoz. Güzel insan ama

Her lüzumsuz konuya yorum yapan ben, bu kadar önemli bir konuyu nasıl atlıyorum?
Sanırım yaşlandım.. :bekle

Bizde forumda tanıştık.. Ama forumdan, yada internetten çok daha öte bir dostluğumuz oldu. Seni çok seviyorum iyi kalpli arkadaşım. Umarım hakettiğin sabrettiğin o mutluluğa birgün kavuşursun.

:ask

karakteride , varlığıda , benliğide , insanlığıda kıymetlidir..
iyi yanımda yanımda olduğu gibi en kötü anlarımda da hep yanımda olan şu sosyal medyada tanıdığım ender insanlardan birisi , Allahım var etsin herdaim ruhunu insanlığını..

Gözlerini sağa sola devirme yakışmıyor diyorum sana yakışmıyor :hıı: o değil de çok tatlı çok güzel ya minyon tipini ve randomlarını sevdiğim :e2:

dipnot .. KaraBiber konu basligina suanki nickname de eklermisiniz lutfen His diye ben bulana kadar sayfa sayfa atladim .. saygilar..

Alem Hanimefendi gorsun..
hanimefendi abidesi kendileri otesi berisi yok..

Başka bir forumda tanımıştım kendisini ama burada daha bir sevdim.
Daha samimi geldi, daha çok ısındım. Orada da beğenirdim ama bu kadar muhabbetim yoktu.
Çok hoş bir insan ve sohbeti güzel. Kimseyi incitmek de istemiyor.
Benim sevdiğim, duruşunu ve kişiliğini beğendiğim hanımefendiler arasında. Mutlu olsun.
Seviyorum seni canım. :k1:

Sana bi itirafta bulunayım mı , ilk başta çok çekiniyordum ben senden (hoş başlarda genel olarak bi çekingenliğim olur aslında sana özel değildi :/ ) Sonra marple senden çok güzel bahsetmişti bana , o vesileyle gelmiştim , iyi ki gelmişim :d
Şimdi böyle , tatlı , kendine has bi tavrın var , bayılıyorum o hallerine :d sen yazdığın zaman ekrana ekrana sırıtıyorum , seviyorum seni , umarım gönlünce olur herşey <3

Evet de evet de diyorduu dedik de ne oldu His hanıım. :p
Kendisi de pek şekerdir, yorumları ona has ve içten. Sadeliğini de seviyorum.

Anlatılmaz hissedilir diye kelime oyunu yapsam kızar mı acep ? :D
İyidir güzeldir beraber tecrübeler edindik bundan mütevellit beni en iyi tanıyanlardan biri bence

Pek sakin ve sessiz, zaman zaman gelip gidiyor. Kimseye bulaşmayan çok tartışmaya girmeyen üyelerden biri. Kendisi biraz alınmış bana , konuştuk hallettik:) Tanıştık , öpüştük koklaştık neredeyse:D Sevgilerimi sunuyorum buradan:)

Seni, sizi gorunce eski yaşanılanlar hayal meyal da olsa aklıma geliyor ve nasıl o kadar sacmalayabildigimizi dusunuyorum. :D Çocukluk iste gereksiz egolarimiz vardı sanıyorum o yüzden birbirimizi tanımadan birbirimize dış bilemistik oysa iki artniyetsiz sohbet etsek hic o tarz sorunlarimiz olmalayabilirdi. Olsundu. Gerçi eğlenceliydi de biraz [emoji14] Yillar sonra karşılaşıp eski sacmaliklari devam ettirmemiş ve on yargisiz yaklasmamiz yerinde olmuş simdi hakkinda gayet olumlu şeyler düşünüyorum. Fazla ugramiyorsun foruma reel hayatinin yogunlugundan olsa gerek ama buralarda gormekten keyif aldigim, yorumlarını yerinde ve ölçülü bulduğum birisin. Her şeyin gonlunce olmasını dilerim ha bu arada irarosesis kardesliginize nazar değmesin. :cici:

Düşünsenize hayatınızda her ne yaşarsanız yaşayın sonucunu düşünmeden herşeyinizi paylaşabileceğiniz biri var. Ay anlatırsam ne düşünür şeysi taşımadan gönül rahatlığıyla paylaşıyorsunuz. Sıkıntılı bir durumsa direkt çözüm üretmeye çalışıyo,kendi sıkıntısı gibi dert ediniyor kendine. Bir insan hep mi olumlu hep mi pozitif olabilir ya. Şu en zor zamanlarımda da yanımda oldu,tüm huysuzluğumu çekti,öyle şanslı hissediyorum ki kendimi,iyi ki çıkmışsın karşıma melekim,boşa melek demiyorum tam bir melek o<3
Çok seviyorum.

Hisli

Yada hissiz

Yada inatci x2

yaşlanıyorum diye boşa demiyorum : ) çok çemkirecektim bir an..
ilk sayfaya ikinci sayfaya tek tek sözde baktım göremedim konu açma kısmından nickname yazdım aratmak istedim çıkmadı akabinde tekrar üye sözlük sayfasına dönünce pat diye gözümün önüne geli verdi konu meğersem ben görmemişim gözlerde gidiyor yaşla beraber : p
herneyse..

yeryüzündeki en duyarlı en sempatik dostlarına emek veren yeryüzünde abartısız en nadir bulunan birçoklarının örnek alması gereken her yaştan her yerden her kesimden insanla iletişim kurma becerisine sahip üstün nitelikli biri.. böyle insanlarla bir ya da iki kez bile konuşmuşluğunuz olsa bile hayatınızdaki ''birlikte sık zaman geçirilmesi gereken kişiler'' listesine hızlı dahil edersiniz.. çevresindekilere pozitif enerji yükler adeta.. moral verir zamanın akışına keyif katar..

en önemliside ne biliyormusunuz kıymeti bilinmesi gereken insan.. kıymetlidir benim için kendisi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri