Rosalinda izleyerek büyümüş efsane nesil

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
90'larda filan bu tarz diziler ne modaydı. herkes de izliyordu.

Çok severdim annemle izlerdik :ash:
(öpüşmeli sahnelerde gözümü kapatırdım :ash: )
Maria mercedes ,marimar hepsi çok güzeldi tabiki hatunda harikaydı.

Son düzenleme:
Anılar canlandı gözümde. Marimarlar falan.
Jose ye aşıktım :d

• Beğen
Tepkiler: W
Rosalinda'yı çok izleyemedim ben daha çok vahşi güzel natalia oreiro hayranıydım :(

Selam watii kesinlikle hatırlıyorum..

Sergio’ya aşıktım...

• Beğen
Tepkiler: W
Venezuela’nın nadide şehri caracas’ta geçen zengin oglan fakir kız zengin oglanın şerefsiz erkek arkadası ve kötü kadın içeren diziler dizilerimiz.

Ortaokul yıllarımızdı. Ben ne zaman okuldan eve gelsem evin ve komşu kadınları çay içip izlerlerdi. Üstüne diziden sonra oluşan dedikodu cadı kazanı gibiydi :)

6da başlıyordu sanırım ya da 6 buçuk dndbs ben okuldan gelirdim, bir arkadaşım demişti ya acayip bişi seyrediyorum, sen de seyret fmfn neyse ben başladım seyretmeye. Benim validem de seyretmez pek böyle şeyler. Normalde çocuklar maruz kalır anneler seyrederken, annem ben seyrederken maruz kalıyordu djdjd ara ara gözü takılmaya başlamıştı falan. En sonunda dedi ki "bu sana hiç uygun değil, değiştiriyoruz" jdjdb
Ulen inş sonu iyi bitmiştir

Annem Rosalinda ben Milagros izlemek isterdim saatleri aynıydı sanki sonra ikisini de izlerdik tekrarlardan filan sabahın bilmem kaçında tekrar veriyorlardı seviyordum yaa güzel dizilerdi keşke yine tekrarı olsa:vo6Xnp:

Üvey anneannem izlerdi O bitince Esra Ceyhan la A dan Z ye başliyordu

Wuu neler de hatırlıyorum

Yalan ruzgari tarzi dizileri de izlememistim ben
Bu diziyi de bilmiyorum
Power rangers izlerdik biz okuldan gelince :p

Hiçbirini izlemedim ama aynı kuşaktan olanları görünce bi gururlandım şimdi.

Ah ah annemin elinden gelse ekrani 4 e 5 e bolecekti her karede ayri dizi olurdu herhalde. Benim cocuklugumda kole isaura vardi ne cekti be o kizcagiz bak aklima geldi simdi yine uzuldum : )

Alf ile müşfik kenterin özdeşleşmesinden çok sonra süre gelen durum
Bkz: kedilerden nefret eden uzaylı

Natalia oreiro mu? Thalia mı kavgası yapardık arkadaş ile

Son düzenleme:
Dallas'tan geliyorum. Selamlar

Geri