Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ortaokul yıllarımızdı. Ben ne zaman okuldan eve gelsem evin ve komşu kadınları çay içip izlerlerdi. Üstüne diziden sonra oluşan dedikodu cadı kazanı gibiydi
6da başlıyordu sanırım ya da 6 buçuk dndbs ben okuldan gelirdim, bir arkadaşım demişti ya acayip bişi seyrediyorum, sen de seyret fmfn neyse ben başladım seyretmeye. Benim validem de seyretmez pek böyle şeyler. Normalde çocuklar maruz kalır anneler seyrederken, annem ben seyrederken maruz kalıyordu djdjd ara ara gözü takılmaya başlamıştı falan. En sonunda dedi ki "bu sana hiç uygun değil, değiştiriyoruz" jdjdb
Ulen inş sonu iyi bitmiştir
Annem Rosalinda ben Milagros izlemek isterdim saatleri aynıydı sanki sonra ikisini de izlerdik tekrarlardan filan sabahın bilmem kaçında tekrar veriyorlardı seviyordum yaa güzel dizilerdi keşke yine tekrarı olsa:vo6Xnp:
Ah ah annemin elinden gelse ekrani 4 e 5 e bolecekti her karede ayri dizi olurdu herhalde. Benim cocuklugumda kole isaura vardi ne cekti be o kizcagiz bak aklima geldi simdi yine uzuldum : )