RooKiE Kimdir?

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Daha önce açmış olmalıyım ama yok, belki silindi bilemiyorum. Yeni olmadığım için buraya konu açmak daha uygun sanırım, yeni gelenler kısmındansa..

Ben Gürkan, 2006'da forum hayatına girmiştim, sonrasında bu sitenin ilk domain ismiyken 2008 de gelmiştim. sonra isimler değişti nickler değişti (NeyzeN vs.) derken Mesut (Chilavert) arkadaşım sayesinde yeniden buradayım. Daha geçen hafta aklıma düşmüştü, diyordum ne güzel forum günlerimiz vardı, keşke yeniden olsa diye.. Demekki içime doğmuş bu durum.

Antalya'da yaşıyorum, Ziraat Mühendisiyim. Basketbol, bisiklet hobilerim. Fobilerim ...aman öyle işte.

Merak edenler özelden de ulaşabilir aslında ben neden açtım şimdi bu konuyu hiç anlamadım. :emo1:

Bütün büyüyü bozdunuz oysa kadınlar gizem sever merak etmek ve aşama aşama illegal yollarla öğrenmek isterdi
temiz bir arkadaşımızsiniz Allah yolunuzu bahtinizi açık etsin )

Teşekkür ederim, hoşbuldum

Hoş geldin Rukiye
Sadece beni tanıyanlar öyle söyler, kimsin sen gardaş :)

Bütün büyüyü bozdunuz oysa kadınlar gizem sever merak etmek ve aşama aşama illegal yollarla öğrenmek isterdi
temiz bir arkadaşımızsiniz Allah yolunuzu bahtinizi açık etsin )
Ay o kadar vaktim yok hadi nolacaksa olsun ^92 asdhajhdsa şaka tabi, herhangi bir niyetim yok burada. Bizim gizli saklımız yok ya maksat muhabbet güzel hoş vakit geçirmek. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Serçe hanım :)

ölüleri dirilten adam mesut.......... fjhgg tekrardan hoş geldiniz rookie.
evet tam anlamıyla. hoşbuldum

ay dan sonrasini okumadım ki :emoji_head_bandage:
aaa siz de hangi kuşaksınız ki. tamam size karşı kullanmayım onu :)
konuşurken ay dediğimi hayal etmeyin sakın bu profil pikçurumla hoş olmaz zira :) sadece yazı dilinde kullanırım güzel bence :)

aaa siz de hangi kuşaksınız ki. tamam size karşı kullanmayım onu :)
konuşurken ay dediğimi hayal etmeyin sakın bu profil pikçurumla hoş olmaz zira :) sadece yazı dilinde kullanırım güzel bence :)
Bak bak benim taktigimle yaşımı ortaya çıkarmaya çalışıyor 40 tamam mı kirkim ben :emoji_head_bandage:

Hoş geldiniz.
sizi eskiden hatırlıyorum ama tanışmıyorum. Bir tane de kız arkadaşınız vardı sanki…

Teşekkür ederim, hoşbuldum

Sadece beni tanıyanlar öyle söyler, kimsin sen gardaş :)

Ay o kadar vaktim yok hadi nolacaksa olsun ^92 asdhajhdsa şaka tabi, herhangi bir niyetim yok burada. Bizim gizli saklımız yok ya maksat muhabbet güzel hoş vakit geçirmek. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Serçe hanım :)

evet tam anlamıyla. hoşbuldum
Abi nickinin okunuşunu yazmak için seni tanımaya gerek yok :)

Hoş geldiniz.
sizi eskiden hatırlıyorum ama tanışmıyorum. Bir tane de kız arkadaşınız vardı sanki…
Merhaba. Kız arkadaş olarak değil de, Ayrılmaz ikiliydik. @İnterlude idi.
Geri getirmek için çalışma halindeyim :)

Neyzen nickini yavaş yavaş hatırlamaya başladım benim acilen 12 13 yaşına inmem lazım..

tanıştığıma memmun oldum iyi forumlar.

Geri