-
-
-
-
-
Ronaldo: "Portekizliyim ama kendimi Suudi Arabistan'a ait hissediyorum."
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sunulan imkanlara bakınca böyle bir açıklama yapmış olması şaşırtıcı değil.Hahhaha çingene işte. Aidiyeti yok. Parasıyla Arap olunur mu lan
Yaptığını onaylamıyorum ancak kariyerinin sonuna geldiği için de her fırsatı değerlendirme çabası olduğunu fark edebiliyorum. Futbolu bıraktığında da standartlarını düşürmemek için alternatif arıyor olabilir.Ya bırak @Lefty
Zaten vatansız
Onun için böyle geviş getiriyo.
Kimse ondan Arap olmasını istemedi. Yada ben Arap kokusuna aşığım demedi diye eksik para vermedi.
Karakteri yok
Tedaş emeklisi mi bu lefty. Ne düşecek standardı allasenYaptığını onaylamıyorum ancak kariyerinin sonuna geldiği için de her fırsatı değerlendirme çabası olduğunu fark edebiliyorum. Futbolu bıraktığında da standartlarını düşürmemek için alternatif arıyor olabilir.
Futbolu bıraktıklarında kendilerine iş kurmakta zorlanıyorlar çünkü iş hayatında hiçbir tecrübeleri olmuyor. Özel jeti ile gezmeye para lazım demek ki.Tedaş emeklisi mi bu lefty. Ne düşecek standardı allasen
Arap tapar paracı köpek bunlar.Kendimi paraya ait hissediyorum diyememiş.