Ronaldo: "Portekizliyim ama kendimi Suudi Arabistan'a ait hissediyorum."

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ronaldo: "Portekizliyim ama kendimi Suudi Arabistan'a ait hissediyorum."

Sunulan şartlardan sonra böyle hissetmesi çok normal ve daha da fazlası gelebilir diye düşünüyordur.

Son düzenleme:
ya kanka sen hani fenerbahçeye geliyodun

portekizlisin ama arap köpeği oldun k.b
bu adama karşı bütün saygım sevgim bitmiştir benim.

Araplara da benziyor bu kıyafatiyle. Hem güzel serin oluyordur. Alttan rüzgâr alıyordur.

Hahhaha çingene işte. Aidiyeti yok. Parasıyla Arap olunur mu lan

yerli/yabancı hiçbir büyük spor kanalında böyle bir haber yok. yabancı kaynak olarak sadece bir yerde geçiyor. röportajını dinledim yine böyle bir şey yok. nerede söylemiş anlamadım.

Ya bırak @Lefty
Zaten vatansız
Onun için böyle geviş getiriyo.
Kimse ondan Arap olmasını istemedi. Yada ben Arap kokusuna aşığım demedi diye eksik para vermedi.
Karakteri yok

Ya bırak @Lefty
Zaten vatansız
Onun için böyle geviş getiriyo.
Kimse ondan Arap olmasını istemedi. Yada ben Arap kokusuna aşığım demedi diye eksik para vermedi.
Karakteri yok
Yaptığını onaylamıyorum ancak kariyerinin sonuna geldiği için de her fırsatı değerlendirme çabası olduğunu fark edebiliyorum. Futbolu bıraktığında da standartlarını düşürmemek için alternatif arıyor olabilir.

Yaptığını onaylamıyorum ancak kariyerinin sonuna geldiği için de her fırsatı değerlendirme çabası olduğunu fark edebiliyorum. Futbolu bıraktığında da standartlarını düşürmemek için alternatif arıyor olabilir.
Tedaş emeklisi mi bu lefty. Ne düşecek standardı allasen

Tedaş emeklisi mi bu lefty. Ne düşecek standardı allasen
Futbolu bıraktıklarında kendilerine iş kurmakta zorlanıyorlar çünkü iş hayatında hiçbir tecrübeleri olmuyor. Özel jeti ile gezmeye para lazım demek ki.

Başka ilgilendiği bir iş var mı bilmiyorum ancak futbolcuların çoğu son dönemlerine yakın iş kurar ya da otel, restoran v.s satın alırlar. Belki de orada bir mekan açacaktır, onun zeminini hazırlıyor olabilir.

Ya paranın %90'ını vadeye koysa aylık getirisiyle ülke alır adam. Ya da o parayla ev alıp versin AirBnb'ye kira getirisiyle yaşasın. Basit şeyler bunlar. milyar dolar serveti var lavuğun.

(fakir zihniyetli esnaf yorumu)

Ronaldo burada futbol oynayıp da kendini Türkiyeli gibi hissettiğini söylemiş olsaydı, bu tepkiler gelmezdi. Para için böyle konuştuğunun herkes farkında olsa da yine de verilen bazı tepkilerde taraflılık var.

Son düzenleme:
Ya olm Türk olup Almanya’da yaşayıp Almanya’da para kazanan bir insanın kendimi alman gibi hissediyorum demesi gibi bişey. Doğduğun yer değil doyduğun yer vatanındır demişler. Racist föşikler

Geri