Ronaldo, Fenerbahçe'ye gelecek mi?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Cristiano Ronaldo, Fenerbahçe'ye gelecek mi?

• Kullanılan toplam oy
    4
Jose demiştir kesin.
Kanka gel bunlarda çok para var.
Yapı diye birşey uydurmuşlar her kötü sonucu onun üstüne atıyorlar diye. Skdldşd
Ronaldo gelirse kesin Tsunami olur.

Mourinho ile yemekte buluşacaklarmış ancak Fenerbahçe'ye geleceğini ben de sanmıyorum.

Ronaldo gelsin ya da gelmesin, önemli olan bu değil ve asıl önemli olan; Mourinho sayesinde tüm dünya futbolcularının ve camiasının Süper Lig'i takip ediyor olması. Bugün Osimhen'in gelişinde bile Mourinho'nun burada olmasının etkisi var.

@Swat benim formanın parasını birktirmeye başla sen şimdiden… Sonra içine oturmasın… jfjfnfjfn

Avrupalılar alışıktır eskilerini bize kakalamaya. Adam vardır bi 40 yaşında. Gelse ne olur?

Ronaldo gelsin ya da gelmesin, önemli olan bu değil ve asıl önemli olan; Mourinho sayesinde tüm dünya futbolcularının ve camiasının Süper Lig'i takip ediyor olması. Bugün Osimhen'in gelişinde bile Mourinho'nun burada olmasının etkisi var.
yani Mourinhonun sadece fenere bir faydası dokunmuyor başka herkese faydası var diyorsun xd

Şu kadarını söylüyorum Ronaldo gelecek, sıkı durun Zeki Müren de bizi görecek, daha ne olsun yahu...

Genç ve dinamik bir kadro kuruyoruz yoksa bana göre Dzeko çok daha iyiydi.:)

sonuna kadar al nassr demiş
parayı veren ronaldoyu bile alıyor

ronaldo messi hatta fenomen ronaldoyu bile getirseler bu takımdan bi cacık olmazzzzz :d

Geri