Romeo

Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerden başlasam acaba anlatmaya :dyg:

:hih: Belki de bu smile sana en çok yakışanıdır. Çünkü ilk tanıştığımızda bana sürekli tripler atardın (: Şimdi ben sana atıyorum :p öğrendim kaptım artık işi :kiki:

Zekidir,çalışkandır, eğlencesine yaşamayı çok iyi bilir. Karşısındakini mutlu etmeyi de çok iyi bilir. Çok fazla şey aştık, kavgalar ettik ama sonunda birbirimizi üzmemeyi öğrenebildik galiba :)

10 numara futbol oynar, keşke futbolcu olabilseydi.. Pesi çok sever, yüzmeyi ve Adayı çok sever,yakışıklıdır, Romeo dur yani, o derecedir :p kişisel sayfamın adını bulandır (: kuzenimin kuzenidir hayat sponsorudur hala ona bakıyor (: İkisini de çok seviyorum.

Herşey gönlünce olsun canım :o Zaten olup olmadığından illa ki haberim olur :p

koku, tad, sıcak... sende her aradığım vardı:
seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı..

Nejat İşler - Ah | İzlesene.com Video

Ahh neşesi yeter.

@Romeo

Gülmeyi seven, neseli, sohbetide güzeldir..

not: hile için yeniden mersi (:

en son ona kaktus hediyye eden bayani dovuyordu : : )
ben ermis olarak tanidigim $ehzadE dir :)

Aynı grupta savunma yapmışlığımız bile var :cici: severim kendilerini, nedense güven veren bir tarzı var. :)

Yorumlarını en ama en beğendiğim kişilerden biri.Konuşmuşluğumuz olmadı ama cana yakın biri gözüküyor.
Tanıdıkça yazarım.
Umarım her şey gönlünce olur.

Anlatmaya başlasam acaba doğru sözcükler bulabilir miyim diye tereddüt ettim biraz.
Mutlu olmayı sevmezken, beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı. Başardı bile. Kısa sürede hayatıma girip bir parça oldu.
Dost, arkadaş,baba..
Tabularımın çoğunu bile yıktırdı bana.
Eğlenceli, hareketli.. sevdiği kişiye çok değer veriyor ve bunu öyle güzel hissettiriyor ki.
İnşAllah hiç kopmayız.
Bana bu aralar iyi gelen en güzel insan o.
İyi ki var.
İyi ki tanıdım onu.
Lan dememe kızıyor ama neyse artık :p
Rabbim o güzel gönlüne göre versin.

Çok seviliyorsun bayım :cici:

Yine oyunlarda karşılaşıyoruz , efendi, aynı zamanda yerinde ve güzel yorumlar yapan oyun arkadaşım =)

tam dayaklık yaaa neyse :D efendi, şaka kaldırabilen yorumlarını beğendiğim ,sevdiğim bir arkadaşım:cici:yengemden acayip tırsan biri:zuha:
takipteyim her an haber uçurabilirim ona göre :D

Pek bir sıcak karşılamıştı beni :cici:
Forumda ilk tanıştığım ısındığım kişilerden kendisi (:
Hoş sohbet,sıcakkanlı,şakacı severim ve sayarım (:

Herşey gönlünce olsun güzel yürekli insan :cici:

sitenin karizmalarındandır, sevilen ve sevdiğim biri. :security:

Devamlı pozitif olan,eğlenceli,neşeli bir arkadaş.Çevresine güzel enerji yayıyor =)
Her şey gönlünce olsun kardeşim.

Kendime yakın bulduğum :D
İçten samimi 2 günde kardeş olduk :D
Foruma gelince yorumlarını arıyorum :D

Gözümde canladırdığım bi$ehzadE var ki o yüzden ona saygım var :p
Ağır başlı neşeli ve pozitif bi insan olduğunu görüyorum.
Çok fazla tanışmamış olsakta birbirimize şaka yapabilmemiz güzel bişey :)
Her daim buralarda olman dileğiyle :o

$ehzadE ile bi konuda kapışmıştık beni asabi olarak tanıdı yanlış bir anlaşmaya sonra aramızda düzelttik,kendisi çok iyi niyetli biri olduğunu fark ettim allah daima iyi insanlarla karşılaştırsın seni:)

Benim lafımı 5 yıldır kullandığını iddia eden,hatunları döven, benim ondan korktuğumu sanan artiz olur kendileri.
Şekil.
Sonra; sevdim gerçekten forumda pozitif, enerjik tavırları var :) Bana uyuz olacaktı güya ama ne gezer, şeklini yamulturum vallahi :haha::haha:
Zamanla daha çok şey öğrenirim hakkında diye düşünüyorum, sağlıcakla kalsın :)

$ehzadE iyi beyfendi biri :) yorumlarına en cok güldügüm kisi :D insallah hep böyle mutlu olur hersey gönlünce olsun bak gör iki vakte kadar mod olcan :p :kiki:

Dilinin kemiği yok ama iyi biri :) Yorumlarına da baya gülüyorum :)

Buradan edindiğim erkeklerden ilk arkadaşım seviyorum onu kafa dengi biri konuşmalarda sıkılmıyorum şakadan anlayan esprili dürüst ve efendi bir kişilik.. Yazın görüşeceğiz inşAllah seviliyorsun bro..

Şaka yapmıştım ama sanırsam alındı . Çok iyi tanımıyorum kendisini ama sevilen birisi :)

Çok vefalıdır , samimidir :) Bana çıtır der hep :D neşesi hiç kaybolmasın severim çokça kendisini :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri