Romantik İlişkilerde En Uyumlu Olduğunuz 3 Burç

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji

1. Koç – Aslan, Yay, Terazi​

Kocam koç, ben yay, yükselenim aslan.. terazi işine bak karşim.
bu konuları okumadan evlenip de bu veriyi tutturabilmen... alfa kadın... sjhjs.
ben konudan konuya geçip özet çıkarıyorum, birinde tutan ötekinde eleniyor. çıldıricimm.

bu konuları okumadan evlenip de bu veriyi tutturabilmen... alfa kadın... sjhjs.
ben konudan konuya geçip özet çıkarıyorum, birinde tutan ötekinde eleniyor. çıldıricimm.
Eğer kaderinde varrsa.. bi şekilde oluyo Melom. sdkjfdf
Zerre anlamıyorum bu işlerden. Yükselen aslan özelliklerini bi kere bile okumadım.. Yükselenimi ikizler sanıyodum ben bi de önceden. Anacıım doğum saatim konusunda bir türlü tutarlı olamadığı için sdjfds
Ama sanırım bu sefer doğru.

Yav aklın fikrin öpüşmede aganigide.

Akvaryum balıkçılığıyla uğraşıyodum bi zamanlar onun için.
beyefendi konu oydu, benle ne alakası var... gerçekten böyle güzel mi bunların dudakları? çok şeker...

Eğer kaderinde varrsa.. bi şekilde oluyo Melom. sdkjfdf
Zerre anlamıyorum bu işlerden. Yükselen aslan özelliklerini bi kere bile okumadım.. Yükselenimi ikizler sanıyodum ben bi de önceden. Anacıım doğum saatim konusunda bir türlü tutarlı olamadığı için sdjfds
Ama sanırım bu sefer doğru.

jshsjh kadere teslim ediyoruz kendimizi o zaman...
akvaryum balıkçılığıyla uğraşsam daha az balığa denk gelirdim ama kaderim balık demek ki... yaşansın o zaman saygısızca!
ne olursan ol seviyoruz zaten seni morficim, sorun yok <3

boğa burcu kadınları derneği: İKİZLER ERKEĞİNİ TANIMIYORUZ.

@Süreyya hanımcım ne güzel anlatmışsınız boğa burcunu... yemek konusunda kimsenin bir şüphesi yoktur da öpüşme konusunda sizleri ikna edemem... verilere güvenin sjhjs. sizden güzel fal bakan enerji de alıyorum, şu forumda bi tane faldan anlayan kimse olmaz mı ya...
Sen kimsin ya

genel itibariyle ikizler, koçlar, oğlaklar ve yayları seviyorum. balıkları özel buluyorum. boğaları tatlı. yengeçler beni öldürüyor, en yakın arkadaşlarımdan biri de yengeç :d

römentik diyomuş, olsun

E yani akrep .p
Boğa ve oğlak hiç hayatımda olmadı diyebilirim

Kimseyle iyi anlasamiyorum ben, yanlis bilgi :d

Geri