Romantik erkek sevmeyen kadın

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Romantizm sevilmez mi, ilişkinin en güzel olayı romantizmdir. Lahmacunu gidin kankanızla gömün. Güller, güzel yemekler, ışıklı yollar bunların hepsi insanın hayat enerjisini yükselten şeyler. Hepsi de sevgiliyle yapıldığı zaman anlamlı.

Akşam balık burcu sevgilimle mum ışığında bi kahve içelim...

Sevene denk gelmiyor o romantik erkek .p

Beni kasar öylesi.Fazlasi samimi gelmiyor.Yapmacık olan her şey beni itiyor.Belli bir yaştan sonra kavramlar değişiyor,yerini kalıcı şeylere bırakıyor.
Şiirler,çiçekler,hediyeler,sulanmış gösteriş dolu içi boşaltılmış lişkilerden ziyade insanı özel hissetiren tavırlar bekleniyor.Ayağı yere basan kalıcı duygular,sıcak ilişkiler mesela.
Ayrıca tabansız sözler yerine hissettirilen sevgiler,samimi bir bakış mesela, tutarlı davranışlar ayrıca daha bir anlamlı.
Gösterişsiz,sade,umut dolu,içten her ne varsa daha bir güzel şimdi.
Verdikçe beklenilen bir hayat şimdiki.Hissetirilmeyen hiçbir duyguya borçlu kalmak bana göre değil.

Beni kasar öylesi.Fazlasi samimi gelmiyor.Yapmacık olan her şey beni itiyor.Belli bir yaştan sonra kavramlar değişiyor,yerini kalıcı şeylere bırakıyor.
Şiirler,çiçekler,hediyeler,sulanmış gösteriş dolu içi boşaltılmış lişkilerden ziyade insanı özel hissetiren tavırlar bekleniyor.Ayağı yere basan kalıcı duygular,sıcak ilişkiler mesela.
Ayrıca tabansız sözler yerine hissettirilen sevgiler,samimi bir bakış mesela, tutarlı davranışlar ayrıca daha bir anlamlı.
Gösterişsiz,sade,umut dolu,içten her ne varsa daha bir güzel şimdi.
Verdikçe beklenilen bir hayat şimdiki.Hissetirilmeyen hiçbir duyguya borçlu kalmak bana göre değil.
Romantizm de ne yazık ki bazı kişiler için sahte sevgi gösterisi için kullanılmaya başlandı. Örneğin geçen gün genç bir kadın ile tanıştım ve sevgilisi tarafından aldatıldığını yeni öğrenmiş, yıkılmış durumdaydı. Anlattıkları da tam bu konuya örnek aslında ve sürekli ilgisi olan, ona romantik sürprizler yapan, özel hissettiren sevgilisi meğerse başka bir kadınla daha görüşüyormuş ve ona da aynı şekilde davranıyormuş. Sonuç olarak romantizm değil, samimiyet önemli benim açımdan yoksa herkese söylenen klişeleri kullanmak ya da davranışları sergilemek çok da zor değil ancak ne kadar gerçek?

romantik sevmez iki gün sonra odunsun diye şikayet eder ne ayaksınız olm siz ?

Dozunda yapılan bütün jestlere hayır demeyiz.

Bu forumda romantik erkek sevilmiyor.. girişe asın çocuklar..

Romantik erkeği annesi bile sevmez
Nargileci erkek onlynnn

ya yorumları okudum çoğu kişi sevmemiş ama ben severim. yani romantikler derken aklınıza sadece kelimeler gelmesin. duygu ile alakalı her şey romantiklerdir. duygularını göstermek, yansıtmak ve bunu ifade etmek çok güzel. ruhunu beslemektir, karşındakinin hayat enerjisini yükseltmektir.
yani her sene zibilyon tane çiçek gelir ama sevdiğin birisinden bir gül dalı hala seni heyecanlandırmalı, yaşamaktır aşk. showmanlikle sevgiyi gösterme şeklini karistirmayin.

Sürekli ve aşırısı bunaltır yaaa. Benim bir tane Türkçe hocam ben eşimden bir şey isteyeceğimde hep şiirle hitap ederim demişti. Düşündükçe anksiyetem tutuyor. Bence arada sırada ve özel zamanlarda olması daha güzel.

kocamın yapacağı her romantiklik hoşuma gider, ama sonunda mutlaka makarasını yaparım.ldfjdf benim ilişkilerimin yolu hep çok eğleniyor olmaktan geçiyor..... kıçına vurayım, bacağını sıkayım, yanağını ısırayım.ksjdf benim sevgi dilim bu<34

Moderatör tarafında düzenlendi:
romantik erkek sevmeyen kadının sevdiği erkek:

- nereyi kazandın kızım?
- iühf
- üfleme kızım, bir şey sorduk.......
EnMPlCnXYAEMSuE.png

Geri