Romantik erkek sevmeyen kadın

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Canim kocam bana odun dese de
bazi insanlarin karni açtır (burada ac olup surekli doymak bilmeyen ben oluyorum yemek yerken mutlu oluyorum) bazi insanlarin da ruhu açtir demisti sen mangalla doyarsin onlar da cicekle ve mantikli geldi sonucta romantizm kisiye gore degisebilir keza Nef ile ayni dusuncedeyim

ay odun istemem romantik anlayışlı ve çok yakışıklı Dokkom :))) sevdiceğim forumu takip ediyo okursan seni çohk seviyom pislik :)))) iyiki benim kelerimsin ve iyikine benimsin seninlen ömürümü geçirebilirim :))))))) ve yakışıklısın zeki çevik ve atletiksin mucks :))))))))

foruma üye deil kimlen yazuştığımı merak ediyo :)))))))) ay kıskanç mikrop :)))))))))

Erkeği bilmem de kadının romantik olmayanı hiç çekilmez.
Şu zekâ yazanlara bayılıyorum ya, nasıl bir zekâ abicim.. foruma üye olmayı başarmış adam işte daha ne istiyorsunuz.. zeki olmanın standardı ne acaba, kaç IQ olmak lazım ahah.

romantik olmayan erkeklerle beraber olup hiç romantik olmamakla da suçlar canını sıkarlar adamcağızın.

romantik erkek sevilmez mi? misal cok romantik ve komik bir insanım ama ortadoğu ve dünyada ki savaş hali bu özelliğimi dışa vurmama engel teşkil ediyor. karşı cinsin üzerine kuru gül yaprakları dökeceğim yerde keleş mermisi gibi yorumlar atıyorum...

Mıy Mıy o ne öyle ya bir söz söylesin kadın onu aylarca düşünsün. Duruş severiz.d

Hayatın doğal akışı dışındaki her hareket bana yapmacık geliyor.
Durup durup neden gül alasın mesela

odunlara nasıl alıştıysak artık romantiklik bozuyor mu ne.... her şeyin aşırısı fazla ya,dozunda olanı varsa memnun olurum ben.

"Şehire bombalar yagardi her gece
Biz durmadan sevisirdik."
Freud a göre savunma mekanizmalardan Kaçma.
Romantizmde vardir psikanaliz tavirlar.

Ben hakikaten sevmiyorum ya okuzcinsi cekio beni elimde degil nerede bir oküz ben dibinde ,p
Romantikler bana hep minnoş gelir minnoş adam mı olur ya ,s

Ben: Günaydın.. sabah şerifleriniz hayrolsun...
Romantik sevgili: Seni sevmek güneşe dokunmak gibi, sana bakınca eriyor içimdeki buz kütleleri....her günüm seninle başlar, seninle daha da güzel hayat, günaydın aşkım......
Ben: sağol.

bence her insan romantik birini sever, ister ama bizim romantiklik anlayışımız 1200 gül alıp üç tane mum yakmakla sınırlı kaldığı için sevmediğimizi düşünüyoruz. bu romantiklik olmuyor eğer altı boşsa, yapaylık oluyor ve samimiyetsiz geliyor. bana göre romantiklik dediğin şeyin altında düşünceli olmak, anlayabilmek yatıyor. benimle sohbet edebilmesi, fikirlerimi önemsemesi, karşılıklı olarak birbirimize destek olmamız, her şeyi tek tarafın sorumluluğuna bırakmadan yapabilmemiz, zaman zaman ufak sürprizlerin olması ama bunları gösteri haline getirir gibi değil de kendi içimizde yaşamamız daha etkileyici. ben bi iş yaparken cif istediğimde hangisi diye sormadan o işte kullandığım cifi bilmesine düşerim de kalkamam... her şeyin başı düşünceli olmak, paylaşmak ve anlayış. ayrıca gül ne ya? sevdiğim çiçeği de bilsin...

Bir bu güzelim konuya yazılanlara bak.. bir de romantik erkek burçları olana bak.. çelişkiler yumağı resmen..
Romantik erkek sevmem deyince fark yaratıyor kadınlar sanki.. ayı gibi adam sevin, romantik sevenler yazsın, çekinmeyin.

Erkek bulmuşlar da tiklisini ariyorlar.

Geri