Romantik erkek sevmeyen kadın

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
sevip sevmemem söz konusu değil de dalga gecesim geliyor bu tür durumlarda..istemsiz

Bir dönemin entelektüel akımı olan romantizmin, yurdum insanı tarafından laçkalaştırılması sonucu kafada oluşan saçma bir algıyla yerilmesi trajik olmuş gerçekten.

Sert erkek seviyordur.
(Buraya “Parçala Behçet” afişi gelecek.)

Bir ben mi romantik erkek seviyorum ya...

Suyunu da çok çıkarmamak lazım romantik olunca. Ben seviyorum dozunda, zamanında az mı bize şiir yazan sesi insanın içine akan adamlara düştük...

Edebiyata, sanata, şiire ilgi duysam da bir erkeğin önüne gelen her kadına benzer cümleleri söylemesi ya da sürekli iltifatlar etmesini çok itici buluyorum. Romantiklik adı altında yapılanlar bana şov gibi geliyor.

Zevkler ve renkler diyelim Sevgili @Aze ve herkes nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşasın.

Mecnun da romantik değil hatırladığım kadarı ile:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aze
Edebiyata, sanata, şiire ilgi duysam da bir erkeğin önüne gelen her kadına benzer cümleleri söylemesi ya da sürekli iltifatlar etmesini çok itici buluyorum. Romantiklik adı altında yapılanlar bana şov gibi geliyor.

Zevkler ve renkler diyelim Sevgili @Aze ve herkes nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşasın.

Mecnun da romantik değil hatırladığım kadarı ile:)

Sevgili Lefty, dozunda olduğu zaman ve sevdiğim adamdan romantik adımlar görmek beni mutlu eder. Mum ışığında yemek değil kastım elbette, kendi emegiyle yaptığı bir hediye vermesi gibi belki. Romantiklik anlayışı herkese göre farklı elbette suyu çıkmadıkça sevdiğini belli etmesi hoşuma gider. Mecnun zaten odunun teki... Bari sevdiğim erkek romantik olsun degil mi ama...

Konudan anladığım şey, karşındaki kişiye göre pozisyon alacaksın.
Herkes farklı bir şey yazmış. Herkes de romantik olamıyor zaten, usulüne uygun işler yapmak lazım, eline yüzüne bulaştırma yapmadan.

Sinerjiyi tatmamis ve ya tadamamis insanlar...Romantizmin temeli numinousdir.Eskapizm de icinde bulundugu romantizm,aska haz verir.Eylem ikinci duygu birinci plan.

romantik erkek ile henüz tanışmamış kadındır

Davranışları ile bana ne hissettirdiği hatta bazen de konuşmadan ifade ettikleri benim için çok daha önemli yoksa şova dönüşen ya da klişe olan her şey bende anlamını yitiriyor.

ben biraz düzüm, romantik olduğumu düşünüyordum uzunca bir süre ama düzmüşüm :D shini'nin bekledikleri tam ben. "senin hayatını kolaylaştırmak istiyorum" gibi bir cümle duydum geçen gün ve bunu destekleyen hareketler gözlemledim. bunun yerini hiçbir çiçek, hiçbir şiir, hiçbir mum ışığı tutmaz.

Sürekli mıç mıç romantizm sevmem. Bana kiz arkadaslarim bile odun diyor. Dusunun. Aslinda cok seviyorum ama eyleme dokmede sorun yasiyorum sanirim skljl

Yalniz benimki de ne kadar gariban hayali .p Simdi bir okudum da insan biraz daha satafatli seyler ister… Ama arkadas, benim icin de en onemli seyler onlar. Uyku, yemek, temizlik, esitlik :D

Bi keresinde yürüyüş yaparken canım acayip döner çekmişti, burnuma her yerden kokular geliyordu ama nasıl , tam da o esnada aradı neredesin falan filan derken döner olayını anlattım, 15 dk sonra geldi elinde dönerler ayranlar falan, sahilde bankta beraber yemiştik , bana o an çok romantik gelmişti .p
Döner ve romantizm çok alakasız gibi dimi, atmosfer müthişti ama hiç unutmam o anı , çok basit belki ama çok mutlu olmuştum .p .p

Geri