RoLex

Konu sahibi son olarak 1051 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baktım konusu yok beyin ikizi olaraktan bari ben açayım dedim :honk:

Kendisi ile #GrupGafaDadLı sayesinde tanıştık. Nick değişim öyküsü beni derinden etkiledi :p
Muhabbeti hoş, esprili, cana yakın bir arkadaş. Bu aralar yönetimgillere girme yolunda ilk adımını attı. Umarım hızla yükselir ve yüksek yerlerde tanıdığım olur sayesinde :honk: Bi de manyak konu açıyor, tam yönetim ehli :p

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Zamanla ekleme yaparım. Her şey gönlünce olsun genç adam :cici:

RoLex
Evet ya bu ne hız maşallah,Allah dahada hızlı çıkışlar nasip etsin..ama ben denk gelemiyorum sayın arkadaşıma :p

Forumun yeni nesil üyelerinden, oldukçada azimli. diğer üyelerlede arası pozitif yönde. Aramıza hoşgeldi tekrar.

Yeni moderatörümüz, fena birine benzemiyor. :icon_wink:

RoLex ben sana küsüm :D alt tarafı bir bardak çay ısmarlayacak kayboldu adam :p

Güleryüzlü ,sıcakkanlı insanlardan biridir, buraya alışmama yardım eden insanlardandır , seviyorum kendisini..Bide hasta olmuş yazık :( İyileşti inşallah

ama çay için küsüm sana o kadar :p

iyi niyetli yardımsever güler yüzlü espriden anlayan ve aynı zamanda da benim ortağım (:

RoLex

Gözlerin kadar güzel bir ömür, beyfendiliğin kadar ince bir eş, saygılı olduğun kadar da güzel bir iş diliyorum sana, ilk günlerinden beri içtendin, hep böyle olman dileğimle :)

Yardim sever ve sıcak bi arkadaşımiz .

patron burdamısın yaa :p
bir erkeğin hem sevimli ,hem sıcak kanlı hemde sempatik olanını bu çocukta gördüm
seviyom bu çocuğu ben :p
böyle insanlara gözün kapalı güvenebilirsin yanındakini insan olarak görürler dişi olarak değil
şakacı,şakadan anlayan biri
hemde benim damadım :D
hayat sana güzelin en güzelini sunsun ,musmutlu ol inşallah kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri