Robotlarla Cinsel İlişki....

Konu sahibi son olarak 3683 gün önce görüldü
Arkadaşlar bugünlerde içimi bir endişe kaplıyor.. Bilim adamları açıklama yalmış 2030 yılına kadar insanlar robotlarla cinsel ilişkiye girebilecek. Ve hatta 2050 yılında artık robotlar hamile kalabilecek ve orgazm vb. olabilecekler. Yani bildiğin insanla robot ilişki yaşayacak. Asıl kötü olan bunun artık insanlarının vazgeçilemezi olması.. Sizce bu mümkünmü ? O gerçek aşkın, sevginin yerini bu makinalar alabilirmi ? Ayy şimdi içim tuhaf oldu.

Veya bu robotlardan çıkınca sizde kullanırmydınız ? :nee:

Şahsen ben asla kullanmam Aydınlatın beni...

Yok asla hiçbir zaman
Ama şu robotlardan var çekeceğimiz
Yapay Zeka yok edecek bizi
Hadi hayırlısı

Arkadaşlar bugünlerde içimi bir endişe kaplıyor.. Bilim adamları açıklama yalmış 2030 yılına kadar insanlar robotlarla cinsel ilişkiye girebilecek. Ve hatta 2050 yılında artık robotlar hamile kalabilecek ve orgazm vb. olabilecekler. Yani bildiğin insanla robot ilişki yaşayacak. Asıl kötü olan bunun artık insanlarının vazgeçilemezi olması.. Sizce bu mümkünmü ? O gerçek aşkın, sevginin yerini bu makinalar alabilirmi ? Ayy şimdi içim tuhaf oldu.

dinlede beynine oksijen gitsin kardeşim
[YOUTUBE]OfCHwsp9bSc[/YOUTUBE]

Gayri ihtiyari gülme tuttu k.bakma kardeş agllgskym

Onuda yapacaklar elbet.
Bu insanların cinsellikleriyle alakalı.Sevgiyle, Aşkla ilgisi yok.

Sevgiyi, Saygıyı, Aşkı düşünen, sözde bilim adamlarımıdır nedir, böyle bir şey yaparlar mı hiç?

Bu tamamen, Aile bağlarını ve toplumu çökertmenin adı demektir..
umarım böyle bişey yapmaları nasip olmaz, kötü niyetlilere.

:bekle:bekle:bekle:bekle:bekle:bekle:bekle:bekle:bekle:bekle:bekle:bekle:bekle:bekle

Bu tür gereksiz işlerle uğraşanlara "Bilim adamı" diyerek gerçek bilim adamlarına saygısızlık etmiş oluruz. Şimdi bunda toplumun ne tür bir yararı olabilir? Her şey bitti, bir o kalmıştı. :)

bkz. yapay zeka filmindeki jigolo joe. ayrıca bi ayıplı film yapım şirketi sanal gerçeklik gözlüğü ile ayıplı filmi birebir yaşama hissi uyandırmak için proje başlattı geçenlerde. :d

Endişelenmek yersiz. Bilim adamları bir çok konuda yanılıyor. Özellikle de tarih kavramlarında. Bilim adamlarının söylemleri dikkate alınarak yapılan Geleceğe Dönüş filminde bile 2016'da olması beklenen şeylerin bir çoğu olmadı ki bunların en önemlisi, uçan arabalar veya evcil hayvanlarımızı insansız gezdiren navigasyonlu tasmalar.
Bir de şöyle bir şey var normalde bu söylediklerim yapılabilir fakat yapılmayan icatlar. Yani bazı icatlar var ki yapılabiliyor olsa bile yapılması tercih edilmiyor.
Robotlar hizmet ve endüstri şirketlerinde kullanılmak üzere üretilebilir fakat günlük hayatımıza girmesi en az 2000 yıl sürer. Belki de hiç bir zaman tercih edilmez.
Öyle bir şeyin olduğunu düşünsene. Doğacak çocukların garanti belgesi olacak.

Ortalıkta bir sürü sapkın adamlar varken onun bunun çocuğuna,eşine,kızına,oğluna zarar veren.Belki de bilim adamları iyi şeyler yapıyordur.

İlerde abazanlar arasında şöyle muhabbetler geçecek; "abi 20 yaşına geldik hala bir robot .ikemedik." yoo abazan yoo.

damacanaya bile hallenenler varken robotları parçalarlar sanırım

Bence iyi olur , parayı verip alırlar robotu işte. Çocuklara ve kadınlara tecavüzler azalır belki .

Geri