Robotlar ilk kanı döktü

Konu sahibi son olarak 817 gün önce görüldü
Robot lar ilk kanı döktü.
Yapay zeka ile programlanan Tesla tarafından üretilen Robotlar, 1 mühendise saldırdı ve mühendis yaralandı ,kanı döküldü. Diğer mühendis yardım butonu ile saldırıyı durdurdu.
Şimdi bu robotlar silahlı olursa ve 20 milyon adet organize hareket ederse hangi ülke ne ile karşı koyacak ? Alıntı

Ekli dosyalar

• 1703672607412.jpg
    1703672607412.jpg
    201 KB · Görüntüleme: 3
Pomak abi kapı gibi Üç Robot Yasası var hiçbir şey yapamazlar. Arkana yaslan ve yapay zekanın keyfini çıkart.

yetiş ya

WOTTHkPvPQJTfAGzufEMctM4bh0lPbi7MIsXYbQ8OhC5r7Fs0WT7yCJB-O0IvRAZ-rbRl8p74BBtF7zaxSw

robot süpürgelere de dikkat edin, evin her köşesini algılatıp emanet ediyorsunuz. açıkçası pek güven veren bir şey değil, kim bilir nerelerde planlar yapılıyor boklu eviniz ve ev halleriniz için..

oğuzhan uğur
robotla atıştı falan diyolardı

Birileri bu gelişmelerin ceremesini mutlaka çekecek. Dileyelim de çok can yanmadan her ne bulunmak isteniyorsa bulunsun.

Saldırmasını tetikleyen durum nedir diye baktım ve arızalıymış.

New York Post gazetesinin haberine göre, 2021'de, Austin kentindeki bir Tesla fabrikasında, bir yazılım mühendisinin "arızalı" robotun saldırısına uğradığı ortaya çıktı.

Fabrikadaki görgü tanıklarının, The Information internet sitesine yaptığı açıklamada, üretim alanında alüminyum araba parçalarını taşımak için tasarlanan robotun metal pençelerini sırtına ve koluna batırdığı, sıkıştırdığı mühendisin yaralandığını kaydetti.

Tanıklar, mühendisin robottan kurtulmaya çalıştığı sırada diğer çalışanın "acil durdurma" tuşuna bastığını aktardı.

Olayda, robotun müdahalesi sonucu mühendisin sol elinde küçük kesik oluştuğu kaydedildi.

Kaynak

Geri