Robert Pattinson'lı Batman'den Heyecan Dolu Yeni Fragman Yayınlandı

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Fragmanları
Konu sahibi son olarak 1222 gün önce görüldü
batman-yeni-fragman-yayinlandi-1634418896.jpg

Alacakaranlık serisinden tanıdığımız Robert Pattinson’ın başrolünde olduğu Batman filminden heyecan dolu yeni fragman yayınlandı.

DC’nin bu akşam yaptığı DC FanDome etkinliğinde onlarca film ve animasyon hakkında bilgiler paylaşıldı ve fragmanlar yayınlandı. Fakat şüphesiz ki bunların içinde bir tanesi hepsinden daha fazla heyecan yaratmayı başardı.

Robert Pattinson’un başrolünde olduğu The Batman, yeni fragmanıyla hem Batman severlerin hem de aksiyon filmi sevenlerin 2022 yılındaki favori filmi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İşte yeni Batman fragmanı​

Fragman, Edward Nygma yani The Riddler’ın yakalanması ile başlıyor. Fragmanın ilerleyen kısımlarında ise Batman’in azılı düşmanlarından olan Oswald Chesterfield Cobblepot yani The Penguin’i görmekteyiz. Tabii ki kahramanımız bu filmde de tek başına değil. Ona yardımcı olacak yegâne kişi olan Selina Kyle’ı yani Kedi Kadın’ı da bu fragmanda görüyoruz.

Bu fragmanda en çok dikkat çeken şey ise filmin aksiyon dozajının yüksek olacağını gösteren sahneler. Sahnelere baktığımızda filimin büyük bir kısmında Batman’in bol bol dövüş sahneleri olacağını ve fazlaca patlama sahnesi olacağını rahatlıkla anlayabiliyoruz.

Robert Pattinson’lı The Batman, 4 Mart 2022 tarihinde sinemalarda sevenleriyle buluşacak.

Webtekno

Batman için gerçekten Robert Pattionson’dan başka adam yok muydu .(

fragman güzel, beğendim. yalnız ben de bu adama ısınamadım.

batman, superman tarzinda filmler beni cekmiyor, ama aktoru baya begeniyorum

film özelinde en sevdiğim olay, joker dışında bir kötünün olması.
bulmacacı, penguin gibi kötülerin de batman evreninde bulunması ve sinemaya aktarılması gerektiğini düşünüyordum.
onun dışında keşke bale devam etseydi ya da bale ile tekrar anlaşılsaydı son iki batman karakterini hiç sevemedim niyeyse.

robert iyi işler çıkaracaktır.

ama bale ile tabii ki kıyaslanamaz.

film özelinde en sevdiğim olay, joker dışında bir kötünün olması.
bulmacacı, penguin gibi kötülerin de batman evreninde bulunması ve sinemaya aktarılması gerektiğini düşünüyordum.
onun dışında keşke bale devam etseydi ya da bale ile tekrar anlaşılsaydı son iki batman karakterini hiç sevemedim niyeyse.

Christian Bale, Batman rolünü neden reddettiğini açıkladı​

"Batman Begins'in (Batman Başlıyor) ardından bize geldiler ve başka bir film daha yapmak istediler. Bu harikaydı. Sonra yeniden geldiler ve 'Tamam üçüncüyü yapalım' dediler. Christopher Nolan 'Eğer üç film yapacak kadar şansımız varsa orada dururuz' der. Bize yeniden gelmeleri kaçınılmaz olduğunda 4. filmi reddettik.

"CHRISTOPHER NOLAN'IN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Bale, "Chris'in hayal ettiği şeyi, yani üçlemeyi gerçekleştirdik ve daha fazla uzağa gitmemeye karar verdik" dedi.

Christian Bale, Batman rolünü neden reddettiğini açıkladı​

"Batman Begins'in (Batman Başlıyor) ardından bize geldiler ve başka bir film daha yapmak istediler. Bu harikaydı. Sonra yeniden geldiler ve 'Tamam üçüncüyü yapalım' dediler. Christopher Nolan 'Eğer üç film yapacak kadar şansımız varsa orada dururuz' der. Bize yeniden gelmeleri kaçınılmaz olduğunda 4. filmi reddettik.

"CHRISTOPHER NOLAN'IN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Bale, "Chris'in hayal ettiği şeyi, yani üçlemeyi gerçekleştirdik ve daha fazla uzağa gitmemeye karar verdik" dedi.

hocam ben reddetmesini haksız bulmuyorum ancak izlerken en heyecan duyduğum batman karakteri oydu. bunun dışında diğerlerini de asla kötülemiyorum.
bu sadece bale hayranlığı ile alakalı bir şey.
örneğin hugh jackmanın oynadığı wolworine karakterini de başka birine verseler aynı yavanlığı hissederim (:

hocam ben reddetmesini haksız bulmuyorum ancak izlerken en heyecan duyduğum batman karakteri oydu. bunun dışında diğerlerini de asla kötülemiyorum.
bu sadece bale hayranlığı ile alakalı bir şey.
örneğin hugh jackmanın oynadığı wolworine karakterini de başka birine verseler aynı yavanlığı hissederim (:
Dediğin gibi, Bale 4-5 film yapacaktı; joker, penguen vs düşmanlarla savaşıp bitirecekti filmi.

Her sene aynı filmin çekilmesinden sıkıldık, senaryo hep aynı sadece oyuncular kıyafet araba farklı.

Wolverine, Iron Man, Thor vs tek adam oynadı bi defa yapıldı, batman spider man gibi 50 kere çekilmedi.

Dediğin gibi, Bale 4-5 film yapacaktı; joker, penguen vs düşmanlarla savaşıp bitirecekti filmi.

Her sene aynı filmin çekilmesinden sıkıldık, senaryo hep aynı sadece oyuncular kıyafet araba farklı.

Wolverine, Iron Man, Thor vs tek adam oynadı bi defa yapıldı, batman spider man gibi 50 kere çekilmedi.
hocam bu üçlemelerin yeniden yapılmasının sebebini her nesili yakalamak olarak açıklamışlardı.
dikkat edersen her seride oyuncuyu da gençleştiriyorlar.
yanı 2000 de çekilen film ile kalsaydık 20 yıl sonra bu hikaye unutulur gibi bir şey ve malumunuz dc ve marvel evrenlerinin en çok iş yapan karakterleri süperman batman ve spiderman.

Geri