Robbie Williams Bodrum'da konser verecek

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, 17 Ağustos'ta Bodrum'da müzikseverlerle buluşacak.

Türkiye'deki ilk konserini Bodrum'da verecek olan Williams, ilçedeki bir otelde 17 Ağustos'ta saat 21.00'da hayranlarının karşısına çıkacak.
Robbie Williams'ın konser repertuvarında sevilen şarkılarının yanı sıra efsanevi parçası "Feel"i de seslendireceği öğrenildi.

Öte yandan konserin gerçekleşeceği otelin internet sitesinden yapılan açıklamada, otelde konaklayanların ücretsiz katılabileceği konsere, otel dışından gelmek isteyenlerin de çevrim içi satış kanalları üzerinden biletlerini temin edebileceği kaydedildi.

Ayrıca konser biletinin 17 bin 600 liradan satışa çıkarıldığı da bildirildi.

Kaynak

1692008770007-yeni-proje-2023-08-14-t-132604.125

ben bunu öldü sanıyodum ya.
geçen bi muhabbette kendisinden rahmetli diye bahsettim. kimse bozmadı diye öyle sanıyodum. demek ki onların da haberi yok

Robbie Williams'ın mütevazı kulis istekleri

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın Türkiye'de ilk kez vereceği konsere sayılı günler kaldı. Şarkıcının mütevazı kulis istekleri şaşırttı.

25 yıllık solo kariyerine 13 albüm, dünya çapında 85 milyon albüm satışı ve unutulmaz şarkılar sığdıran 49 yaşındaki İngiliz müzisyen Robbie Williams, 17 Ağustos'ta ilk kez Türkiye'ye geliyor.

Şarkıcı, Bodrum'da bir otelde vereceği konserde hayranlarıyla buluşacak.

Türkiye'ye Türk asıllı eşi Ayda Field, çocukları ve 100 kişilik özel ekibiyle gelecek olan Williams, mütevazı istekleriyle organizasyon ekibini ve konaklayacağı otelin yetkililerini şaşırttı.

Konserden önce hafif bir akşam yemeği, konser sonrası için de suşi talebinde bulunan şarkıcı, meyve, sakız, badem sütü, bitki çayı gibi atıştırmalıklar istedi. Şarkıcı, kebap talebinde de bulundu.

Williams konserin ertesi günü otele ait deniz uçağıyla Bodrum turuna çıkacak ve cennet koyları keşfedecek.

Kaynak

d5zRL43OBEqCjCJZjCYXUg.jpg

kylie minogue ile birlikte söylediği eğlenceli şarkı kids’in klibinin döndüğü dönemler, robbie williams’ın gay olduğu söyleniyordu, ben çok küçüktüm, gay ne demek daha yeni öğreniyordum jfjf bizim kızlar robbie’ye aşıktı ama robbie gaydi :d yani öyle konuşuluyordu… o dönem bu konu üzerine araştırma yapmamıştım çünkü o dönem de ben hoşlanmadığım müddetçe kimin hangi cinsiyete ilgi duyduğu benim ilgi alanıma girmiyordu. o yüzden robbie, ayda ile evlendiğinde şaşırmıştım, hani gaydi?? işte magazin ve dedikodu böyle bir şeydir, her duyduğunuza inanmayınız.

kylie minogue ile birlikte söylediği eğlenceli şarkı kids’in klibinin döndüğü dönemler, robbie williams’ın gay olduğu söyleniyordu, ben çok küçüktüm, gay ne demek daha yeni öğreniyordum jfjf bizim kızlar robbie’ye aşıktı ama robbie gaydi :d yani öyle konuşuluyordu… o dönem bu konu üzerine araştırma yapmamıştım çünkü o dönem de ben hoşlanmadığım müddetçe kimin hangi cinsiyete ilgi duyduğu benim ilgi alanıma girmiyordu. o yüzden robbie, ayda ile evlendiğinde şaşırmıştım, hani gaydi?? işte magazin ve dedikodu böyle bir şeydir, her duyduğunuza inanmayınız.
Başarılı insanlara nedense sürekli bir yakıştırma yapılıyor ancak bu söylemi kendi adıma hiç duymadım.

Başarılı insanlara nedense sürekli bir yakıştırma yapılıyor ancak bu söylemi kendi adıma hiç duymadım.

dedikodu işte, robbie williams’ın da buna çanak tutan cüretkar demeçleri olmuş aslında. şimdi baktım şöyle bir magazin arşivine. ama neticede bu yönde kendi beyanına rastlamadım. biraz magazin köpürtmesi işte. zaten bir kadınla evlendi sonuç olarak.

dedikodu işte, robbie williams’ın da buna çanak tutan cüretkar demeçleri olmuş aslında. şimdi baktım şöyle bir magazin arşivine. ama neticede bu yönde kendi beyanına rastlamadım. biraz magazin köpürtmesi işte. zaten bir kadınla evlendi sonuç olarak.
Williams için söylemiyorum ancak evliliği formalite olanlar da çıkabiliyor. Evlenmeden önce iyi gözlemlemek şart yoksa yıllar sonra ve çocukları olduğu halde ortaya çıkan çok örnek de var.

Geri