RK

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Namı değer Mahlas.
Yalniz Junior Mahlas. :d
Big Mahlas' benim -yas farkindan - yoksa kendisi zaten %ligin buyuk kismini ustlendi. Asdsa
Yani anlayacağınız orty'ligimiz Mahlas'liktan. :d
Ama sanki ben bu etiketi az1az da olsa ativerdim. gibi... gibi gibi...

Neysemse, ilk geldigi gibi ki enerji dolu olmasini dilerim. Hem burada hem aktif hayatinda.
Miş'ler dunyasinda gercekten iyi ol. -amin-

• sarılma
Tepkiler: RK
Bir geldi pir geldi..

Günün her saati aktif görülen üyelerden ve sakin zannımca.. Son meşazı salarsa buralar şenlenir bilmem anlatabildim mi.fdf. Saygılarr

• sarılma
İlk kendisini çıkaramamıştım ama sonradan yan sanayilere göz atınca hatırladım. Kısa bir sohbetimiz olmuştu, daha doğrusu olamamıştı ;d
Efendi ve saygılı biri duruşuyla kendini belli edenlerden.

• sarılma
Yeni üyeler hep genç. Muhtemelen R-K da gençtir.

Eski ben olsa çıkar kahvesini içmeye gelirdim. Ama öyle üç beş gün ortalarda yokum diyebileceğim bir sorumluluk alanının içinde değilim son yıllarda maalesef. Şu an şubat tatili ve öğretmen arkadaşlarımla bile bir araya gelemiyorum.

• sarılma
Valla hani proje insanlar olur ya onlar gibi geliyor bana sanki bir proje bir zaman sonra yok olacak gibi

Onun dışında iyi bir adamdir herhalde bilmiyorum

• sarılma
Yarı hemşehrim sayılır. O yüzden muhabbet etmeyi severim. Saygılı ve efendi biri. Başta biraz kim acaba bu demiştim ama geçti kfkfkg
İyi birine benziyor. Bakalımmm

beni ilk burada gördüğünden beri seni anımsıyorum çıkaracağım diye mücadele etti ve buldu !! azimli, beyefendi, kafa dengi, arada susuyor birden konuşuyor, gönül kırmak istemeyen.. benim gibi az uyuyor herhalde sürekli onlaynn 😎😄

• Kalp Gözler
Mehmet'i tanıdıkça daha çok sevmeye başladım, hani böyle şeytan tüyü olan insanlar vardır ya hiçbir şey yapmaz ama kendini sevdirir. Tam olarak öyle biri, onun bir şey yapmasına gerek yok tanıdıkça zaten seversiniz. Sevilmeyecek tek bir yönü dahi yok zaten, istediğim gibi şaka yapabileceğim ve asla alınmayacağını bildiğim insanları ayrı bir seviyorum ya. İyi ki daha çok tanıma fırsatım oldu, hatta geç kalmışlığımın pişmanlığını yaşıyorum. Neyse geç olsun güç olmasın demişler, belki de böylesi iyi oldu, olacak.

Valla bende Jayusa katılıyorum.
Okadar olumsuz şeylerin yanısıra eleştiriler vsler yani insan çizgisini hiç mi bozmaz ya ? Gerçekten iyi bir insan ve güzel yetistirilmiş bir evlat.
Şahsen ben tanıdığıma memnunum ve varlığını seviyorum

ee şartlar değişti bı kaç bişey eklemek isterim..

daha çok zaman geçirip konuşma fırsatı bulduk.. ilk tanıdığım gün nasılsa aynı karakterde, aynı merhameti hiç değişmedi.. ne olursa olsun yüzümüze vurup konuşuyoruz, arkadan göndermeler yapıp hareket etmiyoruz..
sticker_18.gif

Saygılı, efendi, düşünceli ve forumdaki görevini iyi yaptığını düşündüğüm bir arkadaş.Ayrıca sesi çok güzel.Her şey gönlünce olsun kardeşim.

hiçbir sebep yokken, eski bir admine eleştiri yönelttiğim için mesajlarımı silip, beni banlayan sıradan bir insan. güç zehirlenmesi yaşadığını düşündüğüm minik rte.

Ay bence çok iyi birisi ama hiç tanımıyorum ve inşallah düşündüğüm gibi olur 💜🎀🍫

E hadi gelde birşeyler yaz bugüne kadar forumu satın alan en iyi sahip bence )
Yokluğu farkediliyor sağlığına dikkat etmelisin çok önemli RK sağlık ya

Evet ya, iyileste gel artik.🪄✨️
Memleketin ne kadar da soguk, deyip durdun.
Bak bugun hava cok sicakti, oyle boyle degil bildigin yaz sicagi...🌞
Gerci gecesi cok soguktu dondum fln ama gunduze hazirlik yapiyormus demek ki...sfgd

Buranin bu havalarda aksam saatlerinde balkon keyifi bi baska oluyor... keyif dediysem de cay keyfi fln yani... su senin meshur bardaklarindan 1tanesi "beni siz delirttiniz"li olani ile ozellikle...
Hadi geliver de balkon sefalarina ortaklandir bizi.💫

Geri