Rizespor - Galatasaray ( 0 - 3 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
"Fenerbahçe" yazmamak için 'en yakın rakibi' yazmışlar.:) Sizin bizden başka en yakın rakibiniz mi var?:)

Hayatta sevmedim şu Rize deplasmanını. Böyle leş bir saha olamaz.

Sizin TAYYİP , Kante'ye kolaylık sağlarken, has memleketi Rize'ye de, biraz zorluk çıkarın Galatasaray'a demiş midir?

Mart geliyor Nisan, kıçınızı sağlam tutun.

puan kaybı diyebilir miyiz?
Aklıma Diagne geldi. Nasıl ezip geçmişti savunmayı. VAR olsaydı golü iptal etmişti lan.

Aklıma Diagne geldi. Nasıl ezip geçmişti savunmayı. VAR olsaydı golü iptal etmişti lan.

şu maçta hepimiz tüm taraftarlarrrrrrrrrrrrrrrrr isyan etmişti ...

Hiçbir şey yokki kanka futbolun içinde olan şeyler bunlar

hahaha size gelince bişey yok ama meselaaaa skriniar yapsa sorun, diago jalo yapsa sorun hahaha :D
Ben genelde sinir krizleri geçirmiyorsam futbol konusunda oldukça objektif biriyimdir. Skriniar malum uzvunu defalarca taraftara göstermiş biri. Ben hiçbir takımın oyuncusuna bunu yakıştırmam ve cezası öyle ödül gibi 2 maç olmamalı. Örnekleri geçmişte var can yakan cezalar verilmişti. Fenerbahçe taraftarı yakıştırıyorsa bilemem şayet cesaret alıp diğer takım arkadaşlarıda bunu yapmaya başladı.

Rize maçına gelirsek doğrudur pozisyon temiz değil tamam ikili mücadele olur ama bu öyle değil. Elleriyle avantaj sağlayıp rakibi yere seriyor. Gol nizami değil ve VAR olsaydı o gol iptal olurdu.

Rize maçına gelirsek doğrudur pozisyon temiz değil tamam ikili mücadele olur ama bu öyle değil. Elleriyle avantaj sağlayıp rakibi yere seriyor. Gol nizami değil ve VAR olsaydı o gol iptal olurdu.
:bahar:

diğer mevzunun bu konuyla alakası yok örnek verdim sadece o olaya bakarsannn pascal'ın sucu neydi:D

Langıdı lang lang samsak döveci aldınız ya kfjjfjfj

Geri