-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aklıma Diagne geldi. Nasıl ezip geçmişti savunmayı. VAR olsaydı golü iptal etmişti lan.puan kaybı diyebilir miyiz?
şu maçta hepimiz tüm taraftarlarrrrrrrrrrrrrrrrr isyan etmişti ...Aklıma Diagne geldi. Nasıl ezip geçmişti savunmayı. VAR olsaydı golü iptal etmişti lan.
![]()
cekil bakam sen şöyle
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Hiçbir şey yokki kanka futbolun içinde olan şeyler bunlarAklıma Diagne geldi. Nasıl ezip geçmişti savunmayı. VAR olsaydı golü iptal etmişti lan.
![]()
cekil bakam sen şöyle
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
hahaha size gelince bişey yok ama meselaaaa skriniar yapsa sorun, diago jalo yapsa sorun hahahaHiçbir şey yokki kanka futbolun içinde olan şeyler bunlar
Ben genelde sinir krizleri geçirmiyorsam futbol konusunda oldukça objektif biriyimdir. Skriniar malum uzvunu defalarca taraftara göstermiş biri. Ben hiçbir takımın oyuncusuna bunu yakıştırmam ve cezası öyle ödül gibi 2 maç olmamalı. Örnekleri geçmişte var can yakan cezalar verilmişti. Fenerbahçe taraftarı yakıştırıyorsa bilemem şayet cesaret alıp diğer takım arkadaşlarıda bunu yapmaya başladı.hahaha size gelince bişey yok ama meselaaaa skriniar yapsa sorun, diago jalo yapsa sorun hahaha![]()
Rize maçına gelirsek doğrudur pozisyon temiz değil tamam ikili mücadele olur ama bu öyle değil. Elleriyle avantaj sağlayıp rakibi yere seriyor. Gol nizami değil ve VAR olsaydı o gol iptal olurdu.

Rizespor ne durumda hiç bilmiyorum, izleyip görelim.3 0 alırız