Rizespor - Fenerbahçe (2-5)

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Maç sonu total skoru oraya +6 yazalım lütfen fenerbahçe galibiyeti ile

Maç skor tahmini
Rizespor - 2 Fenerbahçe - 4
Rizespor -1 Fenerbahçe - 5

Takım kendine gelmeye başladı, bol gollü bir galibiyet olursa harika olur ancak Rizespor çok fazla kapanacak diye tahmin ediyorum, bol şans!

Puan farkı azaldığına göre artık her maça çok ciddiyetle çıkılması gerekir. Bahane üretmeden ve elde olan oyuncular ile ara transfer dönemine kadar idare edilmelidir.

Avrupa maçı ve derbi öncesinde kritik bir maç olacaktır.

Sercan Hamzaoğlu:

"Fenerbahçe'de, Rizespor-Ferençvaroş maçları sonrası ayrı prim, Galatasaray derbisine de ayrı prim olacak. Fenerbahçe çok önemli bir haftaya giriyor. Şampiyonluk şarkılarının söylenebileceği, psikolojik üstünlüğü ele alabileceği bir hafta. Öte yandan Kerem Aktürkoğlu'nun sağlık durumu iyi."

Canım @Lefty nerelerdesin, iyi misin? Pek denk gelmiyorum sana…
Sabahları çok erken gelebiliyorum da ondan denk gelemiyoruz. :kalp:

İyiyim çok şükür fakat foruma girecek vaktim pek olmuyor, sadece sabahları gelebiliyorum. Sen nasılsın, her şey yolunda mı?

Sabahları çok erken gelebiliyorum da ondan denk gelemiyoruz. :kalp:

İyiyim çok şükür fakat foruma girecek vaktim pek olmuyor, sadece sabahları gelebiliyorum. Sen nasılsın, her şey yolunda mı?
İyiyim şükür ya aynı ben.
keyifler gıcır.
astrologlar gsde büyük kayıplar olacak diyor. Amin
:fatihterimhunharcagülüyor:

İyiyim şükür ya aynı ben.
keyifler gıcır.
astrologlar gsde büyük kayıplar olacak diyor. Amin
:fatihterimhunharcagülüyor:
Derbi maçında anlaşılır her şey ancak bizim de iyi hazırlanmamız gerekiyor, Avrupa maçları ile beraber oldukça zorlu bir sürece girdik ancak başarmak zorundayız. :kalp:

iki üç penaltı olur maç fenere döner

fener bu maçı çok rahat çevirir.

fenerin oranı 8,50'lerde. 500 lira atayım dedim, kupon onay aşamasında kaldı. oynatmıyorlar fenere.

Arkadaşa söyledim ikinci yarı maçı satacak hakem kırmızı kart olacak 500 Euro bastı bakalım ne olacak

5555.PNG

bu işin böyle olacağı belliydi. keşke 2-3 bin oynasaydım.

kaleci kollarını soyunma odasında bırakmış

Geri