Rio Karnavalı tüm coşkusuyla başladı

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
undefinedFoto: DepoPhotos

Her yıl milyonlarca kişinin katılımıyla gerçekleşen Brezilya'nın dünyaca ünlü Rio Karnavalı, bu yıl da samba okullları öğrencilerinin geçişleriyle başladı.
2

Bu yıl da renkli görüntülere sahne olması beklenen karnavalın ilk günü coşku içinde gerçekleşti.
3

Brezilya'nın en kozmopolit şehri Rio de Janeiro'da gerçekleşen karnavalda, rakip dans okullarının geçit törenleri sırasındaki samba yarışmaları büyük ilgi görüyor.
4

Bu yarışma, karnaval için özel hazırlanan bir geçit töreni alanı olan Sambadrome'da gerçekleşiyor.

5

Resmi etkinliklerin ardından kutlamalar şehrin her köşesinde çılgıncasına yaşanıyor.
6

7

8

9
undefined

Kara kara lömbür lömbür g*tler neden erkeklerin dikkatini çeker anlamıyorum

Bunlarin da bakmaz gıçının samsağna cikar dagin yümseğne.

Aman kgg.Karneval var diyorlar zannimca.

Dun sokagimizdan gectiler, ama bizimkiler boyle ciplak degil, daha cilgin, daha deli, daha ayyas, ne bilim iste degisik. Sizin orda da kutlaniyor mu Sureyya hanim ?

Bizim burda iptal edildi Hanau dan dolayi.
Baska sehirlerde durum ne malumatum yok su an W Hanim.
Bakmam lazim.

Bu sene Yahudileri rencide edicek seyler yapilmis, guya hamam boceklerine benzetmisler erkekleri , ve ayak tirnaklari cok uzun yapmislar yahudilerin, baktim tarihte uzun tirnakli yahudi ya da dini acidan ne anlama geliyor diye ben bir sey bulamadim, buyuk tepkiler var ama bakalim :D Burada da kasirga ve yagmurdan bir cok sehirde iptal edildi, ama yagmur camur dinlemiyorlar Venlolular :D

Dinlemezler W hanim.
Ates bacayi sarmis.Bütün sene bu günü bekliyorlar.
Yahudiler icin klişe olan dis görünümü tasarlamislardir.Asaglamak amac.
Uzun tirnak Talmud a göre ugursuzluk nedeniymis.
Bir de koca burun görselligi var.
Hayirlisi.

gam yok tasa yok mıllet ne iyi ya

şans eseri yazıoz bız bunca dertle

İnsanlar ne güzel güney amerikali kızlarla Rio da karnavala katılarak sosyallesiyor. Ben yakındaki değil de uzaktaki markete giderek sosyallesiyorum.

Geri