Rimel

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Tarihi 1913'e kadar geri gidiyor, adamin biri komur tozu ve vazelin karisimi ile bir urun yaptiriyor kizkardesi icin. Kiz kardesin ismi Mabel bu arada. Sonra bakiyor ki kiz kardesi cok guzel oluyor kivrimli kirpikleriyle posta yoluyla satmaya basliyor. Isminide kizkardesi Mabelden esinleniyor ve markanin adini maybelinne koyuyor.

Kirpiklerin uzuuun ve kivrimli olusunu Williams dayimiza borcluyuz kizlar :hıı:

Kullandığım tek makyaj malzemesi
Hayat kurtarır

Uygun olanını bulmak çok zordur. Mağazada denersiniz eve gidince kötü çıkar, topaklanma yapar, kirpikleri sertleştirir ve dökülmesine neden olur bazen. Kullanmamak en iyisi.
Renkli olanlarını tenzih edeyim onlara bayılırım.

Çok seviyorum ya Yen'i bi tanem daha oldu oley

27475828 tanesine sahip olduğum,makyaj denildiğinde benim ilk aklıma gelen üründür.
Çok sevmek e beraber favorim Loreal ve estaa lauder olanıdır. Waterproof olanları yazın tercihim.

Rimelli kızların ağlamak istediğindeki kaldığı araf sevgiliyle kanka arasında kalmaktan beter.
ağlasa suratına rimel akacak ağlamasa doğasına ters.

Maybelline lash sensational (umarım doğru yazmışımdır-eflatun olan) ve lancome hypnose en sevdiklerimdir. Pek makyaj yapmayan bir insan olarak rimel hep sürdüğümdür. Severim, sayarım, seni pamuklara sarmalar sararım, rimel kalp ben.

yastığına rimeli bulaşmadan büyümez hiç bir kadın

rujunu tattırmasaydın rimelin akmazdı

rimeller boy boy

Ufak dokunuslarin bir kadini oldugundan daha guzel gosterebilen urun. Kirpik onemlidir ladies. Mascara onemli :liv:

Bir tane rimelim vardı o da kullanmayınca kurudu çünkü bende komik duruyor boş fırçayla tarıyorum sadece sdfg rimel iyi sürüldüğünde daha dolgun siyah ve sert gösteriyor kirpikleri <3 ama kötü uygulandığında topak topak örümcek bacağı gibi oluyor ve ben bunu sevmiyorum xd

Deborah Extraordinary 5 in 1 Mascara der susarım.. :svg:

En sevdiğim hebe yüzüme eser miktarda fondoten çaldıktan sonra bi parlatıcı bi rimelle ne pasaklı ne de kokoş duruyorum.
Fazlasını kabul etmiyor yüzüm terlemek suretiyle atıyor :p

Geri