Hatem
Elmas Üye
İns buraları görüp bizim konumuzu da açmaz sağda soldaEn son ben de "şikayetim var" sitesinde gördüm. Sonraki durak muhtemelen "tüketici mahkemesi" olacaktır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İns buraları görüp bizim konumuzu da açmaz sağda soldaEn son ben de "şikayetim var" sitesinde gördüm. Sonraki durak muhtemelen "tüketici mahkemesi" olacaktır.
Beni mahkemeye verecek diye korkmuyor değilim. Neyse güldüysek kaldırıyorum arkadaşlar.(fotoğrafları)İns buraları görüp bizim konumuzu da açmaz sağda solda![]()
Bence de kaldir hacim Allah muhafazaBeni mahkemeye verecek diye korkmuyor değilim. Neyse güldüysek kaldırıyorum arkadaşlar.(fotoğrafları)
Foruma renk gelmez mi ama?40 defa adını anarsan gelirmiş
Hatem annem gece gece bi dur allasen
Daha önce fiziğim nasıl adlı konusuna olumlu bir yorum yazmıştım, umarım onu hatırlarİns buraları görüp bizim konumuzu da açmaz sağda solda![]()
Dur bi arifç olayı var gündemde o bi çözülsün sonra gelsin hem gözlerimiz daha yeni düzelmeye başladı adam bebeklikten bu yasina kadar tüm fotolarını atıyordu yawForuma renk gelmez mi ama?![]()
Bunu yazmaya gelmiştim :dCoolumsu
Ben de bir gün küser gidersem beni "kizlarsoruyor'' da bulabilirsiniz
Ben de bir gün küser gidersem beni "kizlarsoruyor'' da bulabilirsiniz