Rıdvan Dilmen: Konferans Ligi'nde Aston Villa-Fenerbahçe finali olacaktır

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Dilmen, Fenerbahçe'nin uzun yıllardır bu kadar geniş ve kaliteli bir kadrosu olmadığını savundu

Fenerbahçe'nin deplasmanda Gaziantep FK'yi tek golle geçtiği mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertlilerin, Konferans Ligi'nde favori takımlardan olduğunu belirterek, "Fiorentina'yı da seyrettim. Bence Aston Villa-Fenerbahçe finali olacaktır" dedi.

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'yi 1-0 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

Dilmen, sarı-lacivertlilerin, Avrupa Konferans Ligi'nde Aston Villa ile final oynayacağı kehanetinde bulundu.

Rıdvan Dilmen yaptığı değerlendirmede, "Bu kadro ile Atina'da Konferans Ligi finaline gidebilirsiniz. Mayıs ayından bir anda 3 kupa ile çıkabilirsiniz. Konferans Ligi'nde favori olarak Aston Villa ve Fenerbahçe'yi görüyorum ben. Hatta Fiorentina'yı da seyrettim ben bence Aston Villa-Fenerbahçe finali olacaktır. Uzun yıllardır bu kadar geniş ve kaliteli takım görmedim" ifadelerini kullandı.

Kaynak

1696225311940-312213213213.jpg

rıdvan uyan, geldik…
En pahalı takımlar arasındayız ve tabii ki rakip de en güçlü olan olmalıdır.

Konferans Ligi kupasını aldıktan sonra sırada Şampiyonlar Ligi kupası var, bizi takipte kalın!!!

konferans ligi üzerinde uefa avrupa ligi var. bir anda yüklenmeyin, takım alışık değil. sırayla.

O kupayı size bıraktık, bizim hedef doğrudan Şampiyonlar Ligi kupası olacaktır.:) Onu da alamadan gelmezsiniz umarım.:)

en iyisini rıdvan dilmen yaptı
biraz hocalık yapıp
hemen yorumculuğa geçti

Nordjssjdjagdah takımından 6 yiyen takım final oynayacak?

Türkiye ligi yanıltıcı, anadolu kulüpleri 11 kişi ile kapanıp pırpır kenar oyuncuları ile kontra kovalıyor sana karşı sürekli. Sen rakip ceza sahası çevresine oturunca, Tadic, Dzeko, İrfan yetenekli ayaklar iş yapıyorsun.

Biraz kora/kor koşan takım gelince neler olduğunu gördük.

Aynısı Galatasaray için de geçerli Molde turunu göte bala geçtik. Brievik falan domine etti orta sahayı.

Bu hocalarla bu iş bir yere kadar malesef.

@HosgeldinHarunAbi

O maçı hiç saymayalım çünkü çok sayıda oyuncumuz sakatlanmıştı ve ara transfer döneminde gerekli tedbiri aldık ayrıca o takım elendi ve biz gruptan lider çıktık.:)

@HosgeldinHarunAbi

O maçı hiç saymayalım çünkü çok sayıda oyuncumuz sakatlanmıştı ve ara transfer döneminde gerekli tedbiri aldık ayrıca o takım elendi ve biz gruptan lider çıktık.:)
Gruplarda telafisi oluyor ama sen son 16 turundan itibaren herhangi bir turda bir kez bile 6 yersen elenirsin işte.

Fazla yaşlı takım Fenerbahçe rakip sahaya oturursa kazanır. Ama bir takım koşturmaya başlarsa feneri, Bonucci, Dzeko, Tadic ile aşşırı zorlanırsın.

Gruplarda telafisi oluyor ama sen son 16 turundan itibaren herhangi bir turda bir kez bile 6 yersen elenirsin işte.

Fazla yaşlı takım Fenerbahçe rakip sahaya oturursa kazanır. Ama bir takım koşturmaya başlarsa feneri, Bonucci, Dzeko, Tadic ile aşşırı zorlanırsın.
Bro Fener’i savunuyor gözükmek istemem ama o maç -7 derecede filan oynandı.Bence esas mesele havaydı. Rakip takım alışık belki ama Fenerliler ayakta duramıyordu : d

Bro Fener’i savunuyor gözükmek istemem ama o maç -7 derecede filan oynandı.Bence esas mesele havaydı. Rakip takım alışık belki ama Fenerliler ayakta : d
Bro Fener’i savunuyor gözükmek istemem

Geri