Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe için başkan adayını açıkladı: Aziz Yıldırım

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Futbol yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, katıldığı bir programda Fenerbahçe’nin başkanlık seçiminde gönlünde yatan adayı açıkladı. Dilmen, “Zorla getiririm ben olsam” diyerek Aziz Yıldırım’ın yeniden başkanlığa aday olması gerektiğini söyledi.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçimi öncesi gönlündeki adayı açıkladı.

343 Digital YouTube kanalında konuşan Dilmen, Aziz Yıldırım’ın geri dönmesini istediğini söyledi.

Dilmen ayrıca, bu sezon şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın hakemlerden şikayet edemeyeceğini belirtti.

Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"Ali Bey olmazsa Aziz Bey’in bir dönem Fenerbahçe’nin başına geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Hiç kimsenin aday dahi olmaması lazım.

‘Aziz Bey gel’ demeleri lazım. Aziz Bey büyük işler yapmıştır Fenerbahçe Kulübü’ne. Geçmişte yaptığı hatalar vardır muhakkak. Onlar da gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama zorla getiririm ben olsam, yakışır yani."

"Suçlu hakemler değil"
Galatasaray da Fenerbahçe de şampiyon olamazsa hakemler yüzünden şampiyon olamamazlık olmaz.

Kaynak

1703972337399-en-son-ozel-haber-psd-si-8.jpg

Sana fikrini mi soran oldu

aziz başkanım geri dönsün laneti tuttu koç ali tam bir hezimet 10 senede şampiyonluk göstermedik

Aziz Yıldırım'ın geleceğini sanmam ancak Ali Koç'un aklında mutlaka birileri vardır.

bu lefty'nin bu saltanat aşkı ne olacak.
kılıçdaroğlu bırakacak ama aklında biri vardır, ali koç bırakacak ama aklında biri vardır.

bu lefty'nin bu saltanat aşkı ne olacak.
kılıçdaroğlu bırakacak ama aklında biri vardır, ali koç bırakacak ama aklında biri vardır.
Ali Koç, Sadettin Saran'ı önerecekmiş ancak başka alternatifler de olabilir. Kulüp başkanlığı da parti başkalığı da öyle kolay işler değildir. CHP'nin başına Özel geldi de ne oldu? Keşke Kılıçdaroğlu'nun önerisi ile biri gelseydi.

kazakistan için savaş gemisi üreten adam fenerbahçemiz için neler yapmaz. tank, top..

Ali Koç, Sadettin Saran'ı önerecekmiş ancak başka alternatifler de olabilir. Kulüp başkanlığı da parti başkalığı da öyle kolay işler değildir. CHP'nin başına Özel geldi de ne oldu? Keşke Kılıçdaroğlu'nun önerisi ile biri gelseydi.
Hahaha ah be bebeğim nereye sarsan el değişiyor:( :*

Ali Koç ayrılmadan şampiyon olalım da sonra kimin geleceğini düşünürüz.

aziz yıldırımın geri gelmesini çok isterim, hatta keşke aziz başkan TFF başkanı olsa, kendisine söylendiğin de ben olamam çünkü tarafım demişti adam gibi adamdır aziz başkan taraf olsa bile bu adam TFF başkanı olmalı bence

Geri