Rica Ediyorum.

Konu sahibi son olarak 3716 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Arkadaşlar ;

Öyle yada böyle bir şekilde banlanan insanların ardında olumsuz yorumlar yapmayalım lütfen.
Adil olmuyor gelince her şekilde hesaplaşırsınız şahsen arkadaşıma yapılan her olumsuz söz canımı sıkar .
Sizden rica ediyorum insanlar size cevap veremeyecekken onlara atıfta bulunmayınız.
Bu adalete sığmıyor. Sizin bu duruma düştüğünüzü düşünün lütfen biraz empati ve hoşgörü.
benimde sevmediğim insanlar banlandı ama asla tek bir söz etmedim etmem bunu etik bulmuyorum.
Olgunluk vasfına ulaşmış herkes bana hak verecektir.
Teşekkürler.

çok doğru bi yaklaşım ama serene yaptığı için katılmıyorum

Yorumu getir.
edit: Banlanan biri ile dlga geçiyordun bence seni tiye almam zoruna gitmemiş olsa gerek (:
Yine Jose banlanmıştı ve dalga geçmiştin üzgünüm baby değer verdiklerimle dalga geçenleri ayırmışımdır herzaman .)

Serene cok guzel yazmissin... Suan benim de sevmedigim kisi banli ve tek laf bile etmedim
arkasindan.. Adil degil bu forumda olmayan birinin arkasindan konusmak.
Bu duyguyu tatmayan anlamaz, anlayan ya tatmistir ya saygilidir ya da her ikisinden ;)

ben ardından demem gerekenı yuzune derım her zaman ;)

Ve banı açıldığında kozlarınızı özelde paylaşın forum geneline dökmeyin bende bir ricada bulunmuş olayım :)

Ve banı açıldığında kozlarınızı özelde paylaşın forum geneline dökmeyin bende bir ricada bulunmuş olayım :)

bazilarina ozelde yazmak bile gunahtir..
yaptigi her kotu lafa aahsjdjjfjf :haha: yazarak gecmek en mantiklisi artik
bende boyle yapayim diyorum :)

Neyse Fazla Uzatmayalım şimdi burdada bir Kaos olmasın Lütfen HeavenLy Kilitlermisin Konuyu rica etsem çünkü üzerine düşenleri insanların aldığını düşünüyorum Teşekkürler .

Banlanan arkdasla sorunu olan ozelden yazmalidir katılıyorum.

Merhaba Arkadaşlar ;

Öyle yada böyle bir şekilde banlanan insanların ardında olumsuz yorumlar yapmayalım lütfen.
Adil olmuyor gelince her şekilde hesaplaşırsınız şahsen arkadaşıma yapılan her olumsuz söz canımı sıkar .
Sizden rica ediyorum insanlar size cevap veremeyecekken onlara atıfta bulunmayınız.
Bu adalete sığmıyor. Sizin bu duruma düştüğünüzü düşünün lütfen biraz empati ve hoşgörü.
benimde sevmediğim insanlar banlandı ama asla tek bir söz etmedim etmem bunu etik bulmuyorum.
Olgunluk vasfına ulaşmış herkes bana hak verecektir.
Teşekkürler.
Çok haklısınız,olgun insanlar bunu yapmaz,yapmamalı.Bu durumda ya karşıdakinin cevap verememe durumundan nemalanma ya da bir kıskançlık olduğu düşünülebilir.
Şartları eşit olmayanların diğerine üstünlüğü ya da haklılığı da sözkonusu değildir arkadan konuşarak.Olsa olsa ego tatminin bir başka yoludur.

Burda insan olarak bulunuyorsak neden hafife alalım .
Her yerde bir tavır konulmalı yoksa burda o kadar zaman geçiriyoruz okadar insan tanıyoruz boşmu verelim ?

Bazen birseyleri değiştirmeye calisirsın, yada birseyler yapmaya calisirsin ve sonuclandıramazsın. Herkes savundugu sey hakkında kendisini haklı gorur ve bitmek bilmeyen cumleler kurar ve uzayıp gider, anlatmak istediğim sey buydu. sonu olmayan tartısmalardan..

kazanan yok, kaybeden dusunceler..

Bazen birseyleri değiştirmeye calisirsın, yada birseyler yapmaya calisirsin ve sonuclandıramazsın. Herkes savundugu sey hakkında kendisini haklı gorur ve bitmek bilmeyen cumleler kurar ve uzayıp gider, anlatmak istediğim sey buydu. sonu olmayan tartısmalardan..

kazanan yok, kaybeden dusunceler..

Ben eğer birşeye inanıyor göze alıyorsam değiştirmesemde kendimi kabul ettiririm.
ya insanlar susar ya ben susarım ama bir şekilde bunu benimsetirim.
yorulmam ben tartışmaktan yeter ki düşmanım adil olsun (:
teşekkürler anladım ben seni =)

Çok haklısınız,olgun insanlar bunu yapmaz,yapmamalı.Bu durumda ya karşıdakinin cevap verememe durumundan nemalanma ya da bir kıskançlık olduğu düşünülebilir.
Şartları eşit olmayanların diğerine üstünlüğü ya da haklılığı da sözkonusu değildir arkadan konuşarak.Olsa olsa ego tatminin bir başka yoludur.

Olduğum sürece asla izin vermeyeceğim çünkü benim değer verdiklerim onların egolarından daha önemli .
sadece adalet sorunları var bu insanların neyseki vicdanlarını yoklamışlardır diye düşünüyorum .
teşekkürler (:

önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin
en bilgili ilan ettiğiniz insanlar geçende bahçeli bize Dağlı dedi diye küfür ediyordu
ben banlananlarla dalga geçmedim. okudunğunu anlamamışsın
böyle bi çağrı yaptın bakalım milletle seni dalaşırken görürüm ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri