Rica ederim her şeye maydanoz olmayalım

Konu sahibi son olarak 2796 gün önce görüldü
Birisine cevap verince 3 . tekil sahışlar mevzuya dalmasın .Kavga çıkıyor . Her şeye maydanoz olmayın

italian-parsley.jpg

Çok haklısınız. Maydonoz dolu ortalık.
hepsini tek tek koparmak gerekiyor.

asıl maydanoz olursa sıkıntı.

Lol, güzel konu beğendim, serbest kürsü olduğu için yazabiliyorum sanırım, yoksa faydanoz falan olmak istemem, alıntı yapılabiliyor mu konuda ? yoksa benim konum banane sen yazma mı diyorsun ? .pp
Ne güzel forum ya ahsgdajhsgd

Lol, güzel konu beğendim, serbest kürsü olduğu için yazabiliyorum sanırım, yoksa faydanoz falan olmak istemem, alıntı yapılabiliyor mu konuda ? yoksa benim konum banane sen yazma mı diyorsun ? .pp
Ne güzel forum ya ahsgdajhsgd

yaz .kavga çıkarmadıkça istediğini yazabilirsin

Cok haklisin ilber bey kisisi lakin keske atalarimiz maydonuzu bu kadar kucumseyip insan ile kiyaslamasaydi cunkim her derde sifa o bitki .p yuze sursen yuzun guzellesir, kanser riskini azaltir, bagisiklik sistemi mi desem astim mi desem her derde deva, inanin suyunu sikip icseniz zayiflatir o derece.Yani demem o ki o da (onlar da ) lazim .p

Cok haklisin ilber bey kisisi lakin keske atalarimiz maydonuzu bu kadar kucumseyip insan ile kiyaslamasaydi cunkim her derde sifa o bitki .p yuze sursen yuzun guzellesir, kanser riskini azaltir, bagisiklik sistemi mi desem astim mi desem her derde deva, inanin suyunu sikip icseniz zayiflatir o derece.Yani demem o ki o da (onlar da ) lazim .p

bir maydonozlu turta yapar mısın bana o güzel ellerinle :pp

Maydonoz suyu zayıflatıyor. Kaynatıp içebilirsiniz.
Ben yeşil çay falan da seviyorum, metobolizmayı hızlandırıyordu sanırım. Bilmiyorum hızlandırmıyor da olabilir.

Bu arada mesela ben de biriyle konuşurken birilerinin araya atlamasını istemem. Bence çok yanlış, ay ne kadar yanlış hareketler bunlar.

Maydonozun demeti bizim burada 1TL idi sanırım :kaç:

Ya maydonoz uyarması yapacaktım. Düzeltmişler. Tüm eğlencem çöp oldu şu an.

Canım lahmacun çekti böyle içine maydanoz bide limon sıkıcaksın ohh

Berenis senin su imzaya bayılıyorum muhtesem calasım geliyor bazen :D

İLTEBER ALMIŞ Y emegine saglık kardesim

Mandaların üremeleri, on ay süren bir gebelik sonunda doğurduğu bir (nadiren iki) yavru ile olur. Manda yavrusuna Anadolu'nun çeşitli yörelerinde "malak" derler. Doğum umumiyetle mart, mayıs (bahar) aylarında olur. Yavru yaklaşık dört senede erginleşir.

Forum burası. Saygı ve kişilik hakları çerçevesinde isteyen istediğini yazabilir.
Marul olabiliyoruz bu durumda?

Geri