Reyhan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dünyanın en güzel şerb- şaka şaka üye sözlük bu burda Reyhan şerbeti övmeyeceğim başka bir Reyhandan bahsedeceğim;

Üye sözlüğü yokmuş, transfer olduğundan beri kimse açmamış…

Yoldaş sayılırız, beraber yönetici olduk forumda. Birlikte verdik bazı kavgaları. Tüm bunların yanında kendisi son derece eğlenceli , sınırlarını koruyabilen ama bunu yaparken kasmayan, finans sektörünün göz bebeği 9/10 bir arkadaşımız.

O bir puanı kırma sebebim ;

Malumunuz … Konyalı ….

Reyhan`ı burda tanimadim ben diğer taraftada sempatim vardi burda da var ve çok sempatik bir kadin seviyorum

@Reyhan
İlk foruma üye olduğunda "Cumhuriyet kadını" tanımlaması ile dikkatimi çekmişti ve paylaşımlarını takip ediyordum.
Eğitim hayatı ile ilgili yaptığı yorum sonrası ise kendisini çok takdir ettim. Zorlu bir süreçten çıkıp oldukça başarılı olmuş ve yolu hep açık olsun! :kalp:

Topuklularının sesiyle zihniyetlerin üstünden geçmekle ilgili çok güzel bir lafı vardı, hep aklımda kalacak. : )

Bıcır bıcır enerjisiyle dikkatimi çeken güzel bir kadın. Her güzel kadın gibi yanlış tercihleri var... fjkfjf
Şaka şaka gknfnf
Ben de sevdim. Hoş bir kadın. Başka yere gitmesin, burada kalsın...

Biz rehberde herkese özel yorum yaparız burada usülü bilmedigimden sözlüklere baktım da geldim ahaha :D

Sözlük ve dogum günü konuları cok degerlidir kimin actigi kimin ne yazdigi insanlarin düsünceleri o zaman belli olur bana göre..
Tartismak kolaydir cünkü asil önemli olan sevmek. O yüzden bende yorum yapmak istedim..
İnsanlarin zamanla cani yanabilir , küsebilir , kirilabilir ama o fotografta gülüyorduk.
O yüzden güldügümüz fotograflar birakalim zamana..

Sevgili HHA , cok mutlu oldum konu icin , ince düsüncen icin ayrica tesekkür ederim ; neyse ki aslen Konyali degilim lknlşdnsş
Caanim Serce , bilmukabele bende seni seviyorum <3
Lefty , konu fikri senden cikmis bir miktar sasirdim ve mutlu oldum , tesekkür ederim. :kalp:
döngüsel , canimsin :emoji_purple_heart:
angieeeeeeee , asil senin enerjine ne demeli sen susunca forum susmus gibi hissediyorum sen hic susma , ummik ;*

Forumda yokluğu çok belli. Forumun pozitif, güler yüzü eksildi. Puslu, nalet bir hava hakim. Çabuk gel Reyhan hanımcığım…

@Reyhan cığım vakit buldukça gelecektin, ara sıra ses ver lütfen, özledik seni! :kalp:

Geri