Retro nedir, bizi nasıl etkiler?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Konuyu ben açtığım halde hiçbir şey anlamadığımı baştan belirteyim ve bu sebeple forum astroloğumuz @Anna Karenina dan yardım alacağız. Kendisi bizi bu konuda aydınlatacaktır ya da içimizi karartmaya da çalışabilir, hayırlısı olsun diyelim. :)

Merkür Yengeç retrosu devam ederken aklıma ilginç bir şey geldi. Doğum haritasında Merkür'ü retro olanların, bu dönemleri aslında çoğu insana göre daha rahat geçirdiği söyleniyor. Yani herkes iletişim sorunlarıyla, aksiliklerle uğraşırken onlar bu enerjiye zaten alışık oldukları için bazı konularda daha avantajlı olabiliyor.

Merkür Yengeç retrosu devam ederken aklıma ilginç bir şey geldi. Doğum haritasında Merkür'ü retro olanların, bu dönemleri aslında çoğu insana göre daha rahat geçirdiği söyleniyor. Yani herkes iletişim sorunlarıyla, aksiliklerle uğraşırken onlar bu enerjiye zaten alışık oldukları için bazı konularda daha avantajlı olabiliyor.
Merkür retroluyum öyle cidden biz alışığız 🥹

Konuyu ben açtığım halde hiçbir şey anlamadığımı baştan belirteyim ve bu sebeple forum astroloğumuz @Anna Karenina dan yardım alacağız. Kendisi bizi bu konuda aydınlatacaktır ya da içimizi karartmaya da çalışabilir, hayırlısı olsun diyelim. :)

Merhaba lefty hnm…
Gerçekten ben de bilmiyorum skj ikizler burcunun yönetici gezegeni merkür… en hızlı gezegen olduğunu biliyorum… şimdi yengeç burcuna geçti… yani içinizden de geçecek diyebiliriz skj size nasıl etki eder bilmiyorum… zorluk yaşayanlar yazsın bizde öğrenelim.

@Lefty hnm.. merkürün gezintiye çıkması beni duygusallaştırdı… yani sen benim gezegenimsin … bana şifasın..benimle bütünsün… gidip yengeç burcuna oradan beni yönetirsen ben ağlarım.. bütün kimyamı bozdu şu sıralar… dönsede evine rahat etsek…

@Lefty hnm.. merkürün gezintiye çıkması beni duygusallaştırdı… yani sen benim gezegenimsin … bana şifasın..benimle bütünsün… gidip yengeç burcuna oradan beni yönetirsen ben ağlarım.. bütün kimyamı bozdu şu sıralar… dönsede evine rahat etsek…
Retroya göre gidenler geri geliyormuş, o zaman niye gittiler diye sormak gerekmez mi?:)

retro metro anlamıyorum ben ya..
akrep'e bi geçişi varsa beni teyit geçmiş..

Retroya göre gidenler geri geliyormuş, o zaman niye gittiler diye sormak gerekmez mi?:)

Bir de bu çıktı başımıza.. gökyüzünde dengeler değişiyor… Mars durduk yere uranüse niye sarıldı ki… zaten retro yüzünde drama bağladık…
Bu sarılma beni etkiliyor çünkü ben gereksiz sarılmaları sevmem…. Herkes gezegenine sahip çıksın.
IMG_3789.jpeg

Asdf evet, nihayet aranilan Retro Rehberi Geldi!😎
Butun ex'ler ex'lerini bekliyormus.
Neymis ex'ler ex'lerine donuyormus...

Bende 1kac zamandir bu retro mevzularina istemsizce dahil oldum,
Hemi de hic alakam olmadigi kadariyla hakimim... Asdf
yani 1ileri salliyor mu bilmiyorum ama 1kac olaya sahit oldum bende anlatmak isterdim ama anlatamam...adsfs🫣

Neysemse Retro astroloji de gerileme demek imis.
Yani yavaslama, gecmisi gozden gecirme, yarim kalan mevzulari kapatma donemi imis.

Retro donemleri hali altina supurulen, aman simdi kavga cikmasin, diye susulan ne kadar sorun varsa hepsini patir patir yuzeye cikarir imis.

Iletisim kopar imis, yanlis anlasilmalar alir basini gider imis.

Pamuk ipligine bagli, zaten bitmesi gereken ama aliskanliktan suruklenen iliskiler catir catir catirdar imis ve tabiisi biter imis.

Yani aslinda retro yeni 1sey yaratmiyor, hali hazirda var olani yikip geciyor imis.

PEki, gercekten ex'ler doner mi? Evet, donerler. Ama ne icin? Neden ayrildiginizi hatirlatmak icin! Bunu unutmayin. Bitmesi gereken iliskiler bitiyor bi takim sebeplerden ve retro bu konuda temizlik iscisi imis.

simdi merak edilen diger 1soruyu soruyorum; kimler ex'ini bekliyor? Yahut kimlerin ex'leri donus aldi? Dokulun bakalim... 😬

bu arada Anlatamam dedigim mevzunun icinde cumle, mesaj ve telefon kaynakli gecmissel 1yolculuk var idi cidden.

Ay 1de soyle 1sey paylasmislar;

1akrepi bu akrep ekibinin icinden disiriya dogru alsak? Alamaz miyiz? Alabiliriz bence... yani alinmali... alinsin... hep 1likte; 222, 333, 444, 777 🪄✨️💫

😎 Allah'im sen utandirma amin. 🪄✨️🌸💫

Geri