-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merkür retroluyum öyle cidden biz alışığız 🥹Merkür Yengeç retrosu devam ederken aklıma ilginç bir şey geldi. Doğum haritasında Merkür'ü retro olanların, bu dönemleri aslında çoğu insana göre daha rahat geçirdiği söyleniyor. Yani herkes iletişim sorunlarıyla, aksiliklerle uğraşırken onlar bu enerjiye zaten alışık oldukları için bazı konularda daha avantajlı olabiliyor.
Merkür retroluyum öyle cidden biz alışığız 🥹
Konuyu ben açtığım halde hiçbir şey anlamadığımı baştan belirteyim ve bu sebeple forum astroloğumuz @Anna Karenina dan yardım alacağız. Kendisi bizi bu konuda aydınlatacaktır ya da içimizi karartmaya da çalışabilir, hayırlısı olsun diyelim.![]()
Retroya göre gidenler geri geliyormuş, o zaman niye gittiler diye sormak gerekmez mi?@Lefty hnm.. merkürün gezintiye çıkması beni duygusallaştırdı… yani sen benim gezegenimsin … bana şifasın..benimle bütünsün… gidip yengeç burcuna oradan beni yönetirsen ben ağlarım.. bütün kimyamı bozdu şu sıralar… dönsede evine rahat etsek…
Anlamayanlar olarak ortak bir çıkarımda bulunmaya çalışacağız, başka çare yok.Hiç anlamıyorum
Retroya göre gidenler geri geliyormuş, o zaman niye gittiler diye sormak gerekmez mi?

Retroya göre gidenler geri geliyormuş, o zaman niye gittiler diye sormak gerekmez mi?