Ressam olabilirim. Miyim?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Sürekli izlediğim video, resim çalışmaları, sayfalar, siteler derken bugün alışverişe gitmişken sulu boya aldım bir heves.
En son Cin Ali çizebiliyordum :d

Yeni hobi edindim sanırım.
Tabii bundan sonra detay öğrenerek yapacağım. Özellikle tekne ve yansıma nasıl yapılır ona bakacağım :dd

guzel olmus ama onaylamiyoruz efendim. ebru deneyin.

Resmettiğin o narin parmaklarını seveyim! :ask

Güzel bir uğraş edinmişsin tatlı. Devamını bekliyorum.:u3::cvcv::hello:

Tekne biraz şey olmuş hakikaten :d neyse ben çok konuşmayayım en son 62'den tavşan çiziyordum. Elinize sağlık, bence hoş. Renklerle haşır neşir olunan her uğraş, insana güzel bir his veriyor. Devam bence. (:

Bence harika olmuş ki daha ilk ise biraz eğitimden sonra neden olmasın :) Belki ilerde sergi bile açma imkaniniz olabilir :)

Dağlarını çok başarılı buldum ben :tatlı:

Arkhe 1 yıl sonra bizzat Mordor'u resmedeceğim :d Teşekkür ederim.

Larien, ilk denemem olur kendileri, ara geçişler de tekne kadar berbat bence ^^
İleride kıyaslama yapabilmek için atmayacağım bunu. Fikirlerinize tümden katıldım hatun kişisi. Teşekkür ederim.

Bence harika olmuş ki daha ilk ise biraz eğitimden sonra neden olmasın :) Belki ilerde sergi bile açma imkaniniz olabilir :)

Evet Lawyer, ilk kez denedim. Üstüne biraz düşersem yapabilirim diye düşünüyorum fakat sergi açacak kadar ilerleyemem, yaş geçti :d Teşekkür ederim çokça size.

Dağlarını çok başarılı buldum ben :tatlı:

Teşekkür ederim Biber hatun ^^

Aklıma bu caps geldi direk

images

Ama senin ki fena olmamış beğendm :D

Bir begeni yapim dedim, girmedigim profil kalmadigi gibi saca sapan linkleri de tikladim. Begeniyi yapamadim telden ama begendigimi varsay .p tekne disindaki hersey guzel .)

cin aliyle kıyaslarsak oldukça gelişme göstermişsiniz.
benden geçer not aldınız.

en son çizebildiğin cin aliden sonra bu fırçayı eline ilk alışın ise bence hoş bir manzara herkesin dediği gibi tekne ve dağların geçişleri hariç...
Bence devam etmelisiniz ve güzel bir hobi edinmişsiniz
eliniz belli ki yatkın geliştirilebilir ve yontulabilir..
iyi eğlenceler ((:

Geri