Resmi evlilik Erkek için cinayettir.!

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kahretsin kafam zehir gibi çalışıyor

İsviçre’de resmiyette evli çok nadir bulursun.aynı evde iki farklı soyadları vardır.çünkü burada ne kadın erkeğe maddi anlamda bağlıdır nede erkek kadına..Git üç avrat al diyen Allahları da yok! Anlayacağın yoktan var etmişler bir şeyleri
Çünkü soyadları bir olduğu zaman yüksek vergi dilimine giriyorlar. Bizde öyle bir şey yok. Sen gel buradan evlen. Ne etçen gâvur garısı ile.

Bazı erkekler için doğru. Çünkü o artık erkek değil yedek anne oluyor evin içinde.

Parasını yedirmek istemeyen zaten evlenmesin Ve çoğalmasın mümkünse..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
ulan toplasan 100 bin para kazanıyorsundur gelmişsin konuştugun şeye bak bunun haricinde evlenip bir kadınla olacagına evlenmeyip istediğin kadınla olabilirsin. bunun tersi kadınlar içinde geçerli.

Bir erkeğin evlilik istememe nedeni sadece cinsel özgürlük olabilir.
Kadının masrafını ödemekten çekinmek benim nazarımda utanç vericidir.

Kadın maddi paylaşımda bulunmak zorunda değildir. Kadın para kazanabilir, o para yine kendi tasarrufundadır.

Kadın erkek eşit değildir. Hiç bir masrafa ortak edilemez.

Bazı erkoların memnuniyetsizliği de beni benden alıyor kafanıza silah dayayan yok zorsa niye evleniyorsunuz

Bazı erkoların memnuniyetsizliği de beni benden alıyor kafanıza silah dayayan yok zorsa niye evleniyorsunuz
Parasız erkeğin evlenmesi sosyal intihardır. Kendi bilir.
Asıl, kadının parasız erkekle evlenmeye razı olmasını anlamak mümkün değil.

Yangının ortasından feryat ediyorlar ama bilmiyorlar ki onları kurtaracak kimse yok.

Aksi mümkün mü? Belki evet

Geri