Resmen Dolandırıcılık: Gelinlerin Makyajdan Önce ve Sonraki Halleri

Konu sahibi son olarak 720 gün önce görüldü
Makyajla çoğu insan değişiyor.

Resmen Dolandırıcılık: Gelinlerin  Makyajdan Önce ve Sonraki Halleri

Makyajla çoğu insan değişiyor. Gelin makyajı ise normal makyaja oranla çok daha fazla özen gerektirdiği için insanı tamamen değiştirebiliyor. Bu gelinlerin fotoğrafları makyajdan önce ve sonra çekildi. Damat ÜZGÜNÜM: DOLANDIRILDIN

resmen-dolandiricilik-gelinlerin-makyajdan-on-2-12862599_o.jpg

resmen-dolandiricilik-gelinlerin-makyajdan-on-3-12862599_o.jpg

resmen-dolandiricilik-gelinlerin-makyajdan-on-4-12862599_o.jpg

resmen-dolandiricilik-gelinlerin-makyajdan-on-5-12862599_o.jpg

resmen-dolandiricilik-gelinlerin-makyajdan-on-6-12862599_o.jpg

resmen-dolandiricilik-gelinlerin-makyajdan-on-7-12862599_o.jpg

resmen-dolandiricilik-gelinlerin-makyajdan-on-8-12862599_o.jpg

resmen-dolandiricilik-gelinlerin-makyajdan-on-9-12862599_o.jpg

resmen-dolandiricilik-gelinlerin-makyajdan-on-10-12862599_o.jpg

resmen-dolandiricilik-gelinlerin-makyajdan-on-11-12862599_o.jpg

resmen-dolandiricilik-gelinlerin-makyajdan-on-12-12862599_o.jpg

resmen-dolandiricilik-gelinlerin-makyajdan-on-13-12862599_o.jpg

lütfen böyle şeyleri dolandırıcılık diye nitelendirmeyelim... sonuçta o düğündeki 100 kişiden 200'ü her şeyi eleştirirken gelin yüzündeki bir sivilcenin her fotoğrafta gözükmesinin stresiyle de uğraşmamalı... napsın uykudan uyanıp mı gitsin düğüne? sakın kızlar sakın, bunu kendinize yapmayın. hepiniz periliçesiniz ama makyaj bile bazılarınızı dudu peri olmaktan kurtaramaz o ayrı mevzu. o ayrı dedim...

lütfen böyle şeyleri dolandırıcılık diye nitelendirmeyelim... sonuçta o düğündeki 100 kişiden 200'ü her şeyi eleştirirken gelin yüzündeki bir sivilcenin her fotoğrafta gözükmesinin stresiyle de uğraşmamalı... napsın uykudan uyanıp mı gitsin düğüne? sakın kızlar sakın, bunu kendinize yapmayın. hepiniz periliçesiniz ama makyaj bile bazılarınızı dudu peri olmaktan kurtaramaz o ayrı mevzu. o ayrı dedim...

bence de bazılarına ne yapsan yine olmuyor :D

Hemen hepsi makyajsız daha güzel.

gelinlik hepsine ne çok yakışmış.
gelin olasım geldi : (((

Bundan sonra gelin makyajı yapıp dolaşacağım sokakta jdhdhsjsm. Kimse beni tanımasın istemiyorum.

İlk fotoda hata var imkanı yok aynı kadın değil onlar , gelinleri karıştırmışlar gibi ahahaass

Ne münasebet ya hu.
Adam doğal halini görmüş ki evlenme aşamasına gelmişler.
Ayrıca çok özel bir gün e bunun dış çekimi vs de var. Tüm gün dayanan makyaj olması adına normal buluyorum.

Sırf climaxın acıklamayı okumak için gidip geliyorum

Söyle makyaj uygulayabilsem zengin olurdum.

@Run @VERA

Run kardeşim kadınlara baktığında direkt olarak onları yatakta hayal ediyor. Ellini kadinlarin saçlarında dolastiriyor hayalinde. Önce dudaklarını öpüyor sonra boyunlarina yöneliyor.

Böyle olunca makyajlı kadında ruj parfüm ve fondöten tadı geliyor ağzına. Bütün heyecan bitiyor. Hüsran yaşıyor.

Üzgünüm ama psikodinamik tamamen bu. Makyajsız kadın rasyonel sevisilebilecek baz hali kadının. Makyajlı hal sadece yanında davette baloda bulunabilinecek mod.

Anlatabildim sanırım.

Bu tip fotolara bakarken kadınla yattığını hayal etmeyen her erkek makyajlı hali güzel bulur.

alkol öncesi ve sonrası gibi bir görüş belirtilebilir

@Run @VERA

Run kardeşim kadınlara baktığında direkt olarak onları yatakta hayal ediyor. Ellini kadinlarin saçlarında dolastiriyor hayalinde. Önce dudaklarını öpüyor sonra boyunlarina yöneliyor.

Böyle olunca makyajlı kadında ruj parfüm ve fondöten tadı geliyor ağzına. Bütün heyecan bitiyor. Hüsran yaşıyor.

Üzgünüm ama psikodinamik tamamen bu. Makyajsız kadın rasyonel sevisilebilecek baz hali kadının. Makyajlı hal sadece yanında davette baloda bulunabilinecek mod.

Anlatabildim sanırım.
Bilgilendirme için teşekkürler abicim, çift el yazıyorum şuan.
Senin analizlerine itiraz edecek donanımda değilim. Beni fırsat buldukça analiz yapabilirsin, en son cm olayını bildin ve saygım arttı sana :)

@Run valla bu böyle.
Kadın fotoğrafı gördüğün zaman sahilde elele dolaşmıyor aklın. Ya da bir kafede karşılıklı otururken gülüşü ile mutlu olduğunu hayal etmiyorsun.

Direk saten çarşaf ve ter. Seni götürdüğü yer burası. Bilinçaltın cok kolay su yüzüne çıkıyor. İlkel benliğin krallığı ele geçirmiş. Ha bu kötü birşey değil. Yanlış anlama

Yukarıda yazdıklarım kadınlar için bir ipucu olsun. Korteksine testosteron hakim bir erkeği makyajla etkileyemezsiniz. Hatta itersiniz

Geri