Gözümüz, gönlümüz açılsın dedim asjklgjkş
Konu başlığı her güne 3 yakışıklı olacaktı .p
Konu başlığı her güne 3 yakışıklı olacaktı .p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her gün yenileri gelecek umarım .pBakmaz olaydim icerige:haha:
anneler ne ogullar doguruyor öyle :benmi:
Sevaba girdik gece vakti :dyg: [emoji14]
Ya bunlar niye ışık yaksın telefonumdaa .psadasdfsgfsdgf
Gece gece
Tövbe est.
(Seni bunlar mı uyutmadı )![]()
Ya bunlar niye ışık yaksın telefonumdaa .p
Ama böyle sevgilim olsun 100.000 borcum olsun ajsjdjkf (şaka yapıyom, bi de dua kapım açıktır falan)
Her gün seni görmekten insanların içi kararıyodu, ben de dengeleyeyim dedim .p[T.T];2332155' Alıntı:kendinizde Adriana irina falansiniz sanırım boyle erkekler isteginize gore .p
[T.T];2332155' Alıntı:kendinizde Adriana irina falansiniz sanırım boyle erkekler isteginize gore .p
Adriana bunları ne yapsın sen.dururken saçların yeter senin.
Sayın T.T o kadar paranız da var hazır, neden Türkçe kursuna gitmiyorsunuz?[T.T];2332179' Alıntı:sen kelmisin yoksa birader pek taktin sacllarimâ bize 3 numarada gider yan da gisderr malzeme sağlam napcan üzülme ama kendi adına snnde birgün olur .p
[T.T];2332179' Alıntı:sen kelmisin yoksa birader pek taktin sacllarimâ bize 3 numarada gider yan da gisderr malzeme sağlam napcan üzülme ama kendi adına snnde birgün olur .p
Malzemesine yandigim allah daha çok versin bisey demedik.
Mesele kafadaki saç değil içindeki üzülme ama seninde bir.gün olur belki.
[T.T];2332210' Alıntı:bncede kullanmalisin iz beyninizin gelip konuma yorum atiosun sonra gelmiş burada edebiyat yapıosun be brothers hahhaha