rent a car dan kiralanan araçla kaza yapılırsa?

Konu sahibi son olarak 2311 gün önce görüldü
araçtaki malzemeyi bi türlü bulamıyoruz napabilirz
araba 2015 model i20 kaldırıma çıktık rot falan alınacak bi de malzemenin adını bilmiyorum tekerlekle direksiyon arasındaki çubuğa bağlanan bir şeydi galiba
dönerci kedi

Size başta boş bir senete imza attırırlar geçmiş olsun :)

rent a car'a götürün parçayı onlar bulur yalnız parça parası + araba yatma parası alacaklardır.

en kısa zaman da tamir ettirmeniz gerekiyor araç kiralarken imzaladığınız sözleşmeyi kullanarak her türlü hukuksal olarak ellerinde size karşı kullanabilicekleri bir koz oluyor
araçın tamir süresi ve tamir masraflarıda sizin tarafınıza fatura edilir.

kazayı kiralayan kişi yapmışsa kasko karşılar diye biliyorum, geçmiş olsun

sanırım bizim karşılamamız gerekio çünkü sahibine haber verdik çekici bulup getirin serviste yaptırıcam dedi

dönerci kedi

Size başta boş bir senete imza attırırlar geçmiş olsun :)

rent a car'a götürün parçayı onlar bulur yalnız parça parası + araba yatma parası alacaklardır.
araba yatma parası ne kadardır...ben günlük fiyatı diye düşünmüştüm 140

dönerci kedi

rent a car günlük kira parası araç yatma parasıdır.

Aracın tam olarak ne gibi aksanında sorun var ?

84894f2114af7ea2f63dab814feecf02.jpg

84894f2114af7ea2f63dab814feecf02.jpg

dönerci kedi

Rot mili gösterdiğin resim. Öyle zor bulunan bir parça da değil.
Sizi kandırıyor olabilirler dikkatr edin.
Geçmiş olsun

Yanlıs olmasın ama , Bellı bır meblaga kadar sız oduyorsunuz onun bır kurus ustune cıkarsa ren a car sırketı oduyor ..

Bu tutarda sanırım 1500.00 lıra cıvarı bırsey ..

3682fbec95f464c3bb4ef56da49ed128.jpg

bu parça ..aslında metal rengi...siyahla gösterdiğim yer yamuldu kırmızıyla gösterdiğim yer de parçada yok sanırım ...bu resimdekine benzio işte

dönerci kedi

çıkmaz sorular bende büyük birşey sandım araba salıncakları 50 tlden başlar 300e kadar gider araç modeline göre, doğubeyazıtta yapmıştım askerliği merkezde 3 yol ağzının orada bir ototamir vardı. parça erzurumdan gelir 1 gün parça gelmesi 1 iş günü araç tamir 2 gününe patlar sadece cebinden çıkacak maksimum para 180 tl

çıkmaz sorular bende büyük birşey sandım araba salıncakları 50 tlden başlar 300e kadar gider araç modeline göre, doğubeyazıtta yapmıştım askerliği merkezde 3 yol ağzının orada bir ototamir vardı. parça erzurumdan gelir 1 gün parça gelmesi 1 iş günü araç tamir 2 gününe patlar sadece cebinden çıkacak maksimum para 180 tl
kei bulduk ama birebir aynısı olmadığı için takmadılar pazar gün kaza oldu dükkanlar kapalı ...bulduğumuz parca uymadı pazartesi getire ceğiz dediler o da uymadı

dönerci kedi

kei bulduk ama birebir aynısı olmadığı için takmadılar pazar gün kaza oldu dükkanlar kapalı ...bulduğumuz parca uymadı pazartesi getire ceğiz dediler o da uymadı

dönerci kedi

Her aracın salıncağı başkadır tabi uymaz o nu size kim verdiyse bunu biliyordu zaten.
O oto sanayicinin işi sizi oyalamaktan başka birşey yapmıyorlar ne yazık kı :o

İmkanınız varsa erzuruma gidin acil deyin en fazla 1.5 saatlik işi var o aracın

rant a carlarin hepsinin araci kaskoludur cok adi bir yer degilse bu boyledir. İyi biryerse seni kandirip bide uzerine para alip kaskodan yaptirabilirler

Canim bi yanlis var galiba abimim de rent a car sirketi vardi ve hepsi ful kasko idi. Imzaladigin evrakta tam olarak neler yaziyo bakmak lazim. Daha once biz de kiradik havalimanindan uzerine dolu yagdi delik desik oldu bes kurus vermedik. Bi'de parca'nin tam adi ne burda ikinci el araba siteleri oluyor cok uygun fiyata getirebilirsin.

Geçmiş olsun tatlım, umarım en az zararla atlatırsın :tatlı:

yaa olayın içinden olay çıktı araç şahıs üzerineymiş şirket üzerine değilmiş

dönerci kedi

Geri