Rennie •

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LO58Aa.jpg
[/url] mide ağrıların vazgeçilmezi

Mide agrimasina faydasi olmuyor, belki eksimesine ya da yanmasina olabilir bilemiyorum belkide belli bir noktaya kadar yardimci oluyor. Belkide psikolojik olarak yardimci oldugunu dusunuyordum.
edit; :3 sene mide sorunu yasamis ve uzman bir x hasta smilesi:

Mide agrimasina faydasi olmuyor, belki eksimesine ya da yanmasina olabilir bilemiyorum belkide belli bir noktaya kadar yardimci oluyor. Belkide psikolojik olarak yardimci oldugunu dusunuyordum.
edit; :3 sene mide sorunu yasamis ve uzman bir x hasta smilesi:

Smiley kitabı yaz okuyalım W babaa

ben de bir halta yaramıyor kesinlikle, ne rennie ne gaviscon... gastrit başlangıcı varmış meğerse doktor farklı bir ilaç verdi, geçti. Diyeceğim o ki şeker gibi içip çiğnemeyin bunları.
Better call climax

ben de bir halta yaramıyor kesinlikle, ne rennie ne gaviscon... gastrit başlangıcı varmış meğerse doktor farklı bir ilaç verdi, geçti. Diyeceğim o ki şeker gibi içip çiğnemeyin bunları.
Better call climax

aynısı bende de var gaviscon çok etkili olmasa da işe yarayabiliyor. uzun süredir ağrı sızı çekmiyorum. zirid, pantpas ve pandev kullanmıştım. en etkilisi pandev idi. sen ne kullandın?

Eskiden helikobakteri çıkmıştı 2008 de 3 sene hap kullandım geçmedi tesadüfen tr ye tatile gittim pantopac gaviscon bir ilaç daha vardı bir haftada geçti şimdi gene başladı yanma geğirme şişkinlik kabızlık boğazı tahrik etmiş mide asidi artık ülser mi nedir bilmem hayattı olumsuz etkiliyor şuan o kadar ilaç var fayda yok fulsac pantaparazol trden getirdim oda kurdeşen ve zayıflatıyor bıraktım çok pis bir hastalık yaşayan bilir

Eskiden helikobakteri çıkmıştı 2008 de 3 sene hap kullandım geçmedi tesadüfen tr ye tatile gittim pantopac gaviscon bir ilaç daha vardı bir haftada geçti şimdi gene başladı yanma geğirme şişkinlik kabızlık boğazı tahrik etmiş mide asidi artık ülser mi nedir bilmem hayattı olumsuz etkiliyor şuan o kadar ilaç var fayda yok fulsac pantaparazol trden getirdim oda kurdeşen ve zayıflatıyor bıraktım çok pis bir hastalık yaşayan bilir
Cunki eskiden sigorta oduyordu hastane masraflarini endoskopi filan. O yuzden doktor kolay kolay hastaneye sevk etmiyordu, seni deneme tahtasina ceviriyordu. Simdi artik ''kendi risiko'' parasini odediigmiz icin rahatlikla endoskopi yapmaya ya da hastane sevkine gonderiyorlar. 3 sene doktora gel git yaptim, sonra adam benden bikinca mecbur kaldi endoskopi izni cikarmaya. Baktilar ona gore ilac verdiler ve 1 haftada gecti.

Onu biliyorum piyasaya yeni çıkmış ilaçları üzerimizde deniyorlar dı veya ucuz Türkiye’de parayla her ilaca ulaşmak mümkündür mümkün 2,3 ay bekletiyorlar endoskopi yoğunsa bu sene izinde 10 işi birden yaptım aynı günde burda olsa aylar alır

Kişiye göre değişir yararı, midesinde ileri derece ülser olan birine yaramaz.
Ben de migren var ve her ağri kesiciyi alamıyorum hemen midem alarm veriyor.bu yüzden çantamda hep mide koruyucusu ve rennie bulunduruyorum, küçük çaplı mide kramplarıma iyi geliyor sadece
Mide sekresyonları ufaktan kendini hissettiriyorsa ihmal etmeyin derim.

aynısı bende de var gaviscon çok etkili olmasa da işe yarayabiliyor. uzun süredir ağrı sızı çekmiyorum. zirid, pantpas ve pandev kullanmıştım. en etkilisi pandev idi. sen ne kullandın?

noxium mu nixium mu ne onu kullandım, 2 aydır hiç reflü atağı olmadı ama gastrit başlangıcı tedavisi için 1 ay boyunca günde 12 hap falan aldım çiğneme tableti dahil. Reflü atağı olduğunda o gavisconları kafaya dikiyordum yine de geçmiyordu, başka da ilaç kullanmadım zaten, ama mide lanet bir olay ya bütün keyfini kaçırıyor insanın. İlk reflü atağımda yerlerde yuvarlanıyordum gece allahım yalvarırım al canımı da kurtulayım diye ajksdhkajhsd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri