Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mide agrimasina faydasi olmuyor, belki eksimesine ya da yanmasina olabilir bilemiyorum belkide belli bir noktaya kadar yardimci oluyor. Belkide psikolojik olarak yardimci oldugunu dusunuyordum.
edit; :3 sene mide sorunu yasamis ve uzman bir x hasta smilesi:
ben de bir halta yaramıyor kesinlikle, ne rennie ne gaviscon... gastrit başlangıcı varmış meğerse doktor farklı bir ilaç verdi, geçti. Diyeceğim o ki şeker gibi içip çiğnemeyin bunları.
Better call climax
Cunki eskiden sigorta oduyordu hastane masraflarini endoskopi filan. O yuzden doktor kolay kolay hastaneye sevk etmiyordu, seni deneme tahtasina ceviriyordu. Simdi artik ''kendi risiko'' parasini odediigmiz icin rahatlikla endoskopi yapmaya ya da hastane sevkine gonderiyorlar. 3 sene doktora gel git yaptim, sonra adam benden bikinca mecbur kaldi endoskopi izni cikarmaya. Baktilar ona gore ilac verdiler ve 1 haftada gecti.Eskiden helikobakteri çıkmıştı 2008 de 3 sene hap kullandım geçmedi tesadüfen tr ye tatile gittim pantopac gaviscon bir ilaç daha vardı bir haftada geçti şimdi gene başladı yanma geğirme şişkinlik kabızlık boğazı tahrik etmiş mide asidi artık ülser mi nedir bilmem hayattı olumsuz etkiliyor şuan o kadar ilaç var fayda yok fulsac pantaparazol trden getirdim oda kurdeşen ve zayıflatıyor bıraktım çok pis bir hastalık yaşayan bilir
aynısı bende de var gaviscon çok etkili olmasa da işe yarayabiliyor. uzun süredir ağrı sızı çekmiyorum. zirid, pantpas ve pandev kullanmıştım. en etkilisi pandev idi. sen ne kullandın?