-
-
-
-
Yüzü boyutlandırmak,
Işıltılı far ve fondöten kullanmak
Işıltılı far ve fondöten kullanmak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kahverengi rimel seviyorum sadece.Koyu kahve tonları gözlerimi çok derin gösteriyor seviyorum ama her zaman yapmam allık da canlı gösteriyor kışın soluk oluyoruz çünkü![]()
Gözlerini görsem yakışıyor demek isterdim saat 3 te buluşalım bakmak istiyorum kahve içeriz Sjsjssj öptümKahverengi rimel seviyorum sadece.![]()
Gözlerimi alamadımmm lüle lüle saçlarını da kıskandım ışıltılı ışıltılıgöz şeklimden ötürü geometrik eyeliner falan olmaz yani ben uğraşmam ama zaman zaman pembe eyeliner sürdüğüm doğrudur… bu sene makyajdaki en büyük değişimim allık oldu. ben hayatımda hiç allık kullanmamıştım, tek tük düğün dernekte belki ama şimdi… allığa buluyorum kendimi, doğal ve kendiliğinden ışıltılı olunca mis gibi bi şeymiş. <3
dudakların alev alev…. çağırıyor beni yangınlara… ışıldamak içten gelir, yapay ışıltılar olmadan da ışıldarız çünkü ginger shot… <3 ne kadar sevgi doluyum bugün, seni öpeceğim hııay canım benim.Gözlerimi alamadımmm lüle lüle saçlarını da kıskandım ışıltılı ışıltılı![]()