Renkli ve canlı makyaj tüyoları

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Yüzü boyutlandırmak,
Işıltılı far ve fondöten kullanmak

bu hayatı renkli eyeliner kullananlar seviyor

Koyu kahve tonları gözlerimi çok derin gösteriyor seviyorum ama her zaman yapmam allık da canlı gösteriyor kışın soluk oluyoruz çünkü :)

göz şeklimden ötürü geometrik eyeliner falan olmaz yani ben uğraşmam ama zaman zaman pembe eyeliner sürdüğüm doğrudur… bu sene makyajdaki en büyük değişimim allık oldu. ben hayatımda hiç allık kullanmamıştım, tek tük düğün dernekte belki ama şimdi… allığa buluyorum kendimi, doğal ve kendiliğinden ışıltılı olunca mis gibi bi şeymiş. <3

göz şeklimden ötürü geometrik eyeliner falan olmaz yani ben uğraşmam ama zaman zaman pembe eyeliner sürdüğüm doğrudur… bu sene makyajdaki en büyük değişimim allık oldu. ben hayatımda hiç allık kullanmamıştım, tek tük düğün dernekte belki ama şimdi… allığa buluyorum kendimi, doğal ve kendiliğinden ışıltılı olunca mis gibi bi şeymiş. <3
Gözlerimi alamadımmm lüle lüle saçlarını da kıskandım ışıltılı ışıltılı:(

Gözlerimi alamadımmm lüle lüle saçlarını da kıskandım ışıltılı ışıltılı:(
dudakların alev alev…. çağırıyor beni yangınlara… ışıldamak içten gelir, yapay ışıltılar olmadan da ışıldarız çünkü ginger shot… <3 ne kadar sevgi doluyum bugün, seni öpeceğim hııay canım benim. :*

(:emoji_eyes::emoji_eyes::emoji_eyes:)

Renkli eyeliner seviyorum ben. Belli belirsiz çekiyorum da. Pek kıvıramıyorum gerçi. Renkli farlar çok tatlı, deniyorum bir şeyler. Seviyorum böyle işleri. Pırıltıydı, renkti… benlik işler.

Geri