Renkli Rüyalar Otelinde ~

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3223 gün önce görüldü

Bir trenin içinde, arkamda bırakamadıklarımı ve aklımdan geçenleri düşündüm. Beklerken üzerimde biriken tozu ve külü temizleyip, nerede olduğumu anlamak için pencereden dışarıya baktım. Tanımadığım bir şehirde, tanımadığım bir pencerenin kenarında, değişmeyen tek şeyin cebimde duran fotoğraf olduğunu farkettim. Herkes koşmaktan bahsederken, beklemenin insanın üzerinde bıraktığı yorgunluğu orada anladım.

Merhaba günlüğüm..

12/01/17
05:21

Ve hala uyumadım..

Biliyor musun? Baharsın sen. Ve senden daha güzel kokan bir çiçek yok.

tumblr_nvibrdlOJs1rv22ito1_540.gif

tumblr_nvibrdlOJs1rv22ito2_r1_540.gif

Ellerime sarılır beni bir gün unutacaksan bir gün bırakıp gideceksen boşuna yorma derdi boş yere mağaramdan çıkarma beni alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna tedirgin etme beni bu sefer geride bir şey bırakmadım tasımı tarağımı topladım geldim neyim var neyim yoksa ortaya döktüm beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

İnsanlar her zaman umudumu boşa çıkarmanın bir yolunu buldu.

[YOUTUBE]_ShNvSVLHjA[/YOUTUBE]

Eğer içe dönük bir insansan;

Boş konuşmalardan hoşlanmazsın.Sadece konuşmak için konuşmak sana çok anlamsız gelir.Eğer söylenebilecek bir sözün,konuşacak bir konun varsa konuşursun yoksa susarsın.
Telefonun her çaldığında onu açmak zorunda hissetmezsin.Eğer canın istemiyorsa o an bakmazsın daha sonra bir görüş yaparsın.
Kalabalık sosyal ortamlardansa birebir ve daha samimi ortamları tercih edersin.
İnsanlar konusunda asosyal değilsindir fakat seçici sosyalsindir.Bu ne demek?
Yani yakın ilişki arkadaşların olacak insanlar konusunda çok seçicisindir.
Birçok insan tanıyıp çevrem geniş olsun demek yerine az kişi tanıyayım daha derinlemesine tanıyayım,daha samimi olayım diye düşünürsün.
Eğer içe dönük bir insansan dinlemek senin için çok önemlidir.Karşında güvendiğin,sevdiğin ve samimi olduğun bir insan varsa ve sana birşey anlatıyorsa bütün dikkatinle bütün varlığınla onu dinlersin.
Ve anlamlandırmaya çalışırsın onun anlattıklarını.
Yalnız başına vakit geçirmekten hoşlanırsın.Evde kendi başına kalmak , tek başına olmak senin için çok rahatlatıcıdır.Kendi kendine kalırsın,düşünürsün ve rahatlarsın.
Kişisel alanın konusunda çok hassasındır sen izin vermediğin sürece birisi seni fiziksel veya sosyal alanına yaklaştığı zaman kendini çok rahatsız hissedersin.
Eğer içe dönük bir insansan arkadaşlık senin için çok değerlidir.Senin gibi bir arkadaşa sahip olan insanlar gerçekten şanslıdır çünkü hayatında öyle çok fazla değer verdiğin,kendini açtığın insanlar yoktur bu sebeple çok vefalısındır.

Durup durup yaşadıklarımı düşününce, bir daha yaşamak istemediğime kanaat getiriyorum.

Geri