renkli pantolon giyen erkek

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
hiç sevmem ve hiç tarzım değildir açıkçası çok yadırgarım ya görünce bile

Okula giderken öyle bir genc vardi dar siyah giymis bilegine kadar pantolon geliyor corapta yok Kis günüydü cok cirkindi.. :T:

Sarı,kırmızı,turkuaz filan giymesinler :T:
Abartmayın çocuklar.

gerek işim, gerek yaşamım ve tercihlerim açısından renge yer kalmıyor. feminen giyim tarzını hiçbir zaman tasvip etmemekle birlikte konu sadece renk ise, renklere bile cinsiyetçi yaklaşanları tebrik ediyorum.

ben renk sevmiyorum ama sevenleri de renk kattıkları için seviyorum.

Yakıştırabiliyorsa neden giymesin ki..

Ne güzel yorumlar yapmışsınız eğlenerek okudum.

Şahsen kırmızı , yeşil , bordo vs. severek giyiyorum. O pantolonları giydiğim için eşcinsel olduğumu iddaa ediceksiniz sanırım ^^

Çok hoşunuza gidiyor olsa gerek kulplar takmak insanların dış görünüşleriyle. ^^. Oysa ki beğenmedim deyip geçseniz ne kadar güzel olurdu.

Pembeyi de deneyeceğim en kısa sürede. ^^

Luxor haklısın,güzel bir konuya temas etmişsin.

ben kendimi kırmızı,sarı,yeşil giymiş düşünemiyorum.

ben renkli pantolon giyen eşcinseldir tarzı birşey yazmamışım.
sadece yakışmıyor demişim. oturma organlarınızla okumayın konuyu :umursama:

Kot almaktan vazgeçtim ama diğerlerinde de renk falan seçenek kısıtlı kalıyor. Bordo/kırmızı gibi bi pantolon alayım dedim ama yakışmaz ve racona ters diye almadım :D

Denedim bana yakışmıyor pek, ama giyen ve çok yakışan arkadaşlarım var.

Gördükçe narin boyunlarını kollarımın arasında şeflatle kırmayı ve o "klik" sesini duyup hazdan kendimden geçmeyi istememe sebep olan insanlar.
Uzun sakal, tayt pantolon kısa paça ve çorapsız dede ayakkabısı bir de sert adam tripleri delikanlılık hareketleri falan "rakı adabı" gibi baydı bu yeni jenerasyon palyaçolarda.

Eş dosttan benzetmelere maruz kalsam da giyiyorum, nasıl görüldüğü önemli değil.

Geri