Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerek işim, gerek yaşamım ve tercihlerim açısından renge yer kalmıyor. feminen giyim tarzını hiçbir zaman tasvip etmemekle birlikte konu sadece renk ise, renklere bile cinsiyetçi yaklaşanları tebrik ediyorum.
ben renk sevmiyorum ama sevenleri de renk kattıkları için seviyorum.
Kot almaktan vazgeçtim ama diğerlerinde de renk falan seçenek kısıtlı kalıyor. Bordo/kırmızı gibi bi pantolon alayım dedim ama yakışmaz ve racona ters diye almadım
Gördükçe narin boyunlarını kollarımın arasında şeflatle kırmayı ve o "klik" sesini duyup hazdan kendimden geçmeyi istememe sebep olan insanlar.
Uzun sakal, tayt pantolon kısa paça ve çorapsız dede ayakkabısı bir de sert adam tripleri delikanlılık hareketleri falan "rakı adabı" gibi baydı bu yeni jenerasyon palyaçolarda.